Létezik külső akkumulátoros konnektor?
A munkámhoz szükségem lenne egy olyan power bankra amibe tudok eu-s dugót csatolni. Sok helyen kerestem, de sehol nem találtam ilyet, csak egy Alzásat 40 ezerért:
Ennyit viszont nem akarok kiadni érte. Fennlelhető máshol is hasonló készülék?
Amúgy tisztában vagy vele, hogy 3,7 V névleges akkufeszültségre vonatoztatva 3,7 x 23,2 Ah = 85,84 Wh tárolt energia mire elég?
Ráadásul ez csak névleges, illetve vannak konverziós veszteségek is.
Terhelhetőség AC 80 W:
Csak azért, mert nem mindegy, mire kell, nagyot lehet arcra esni is, téves elvárásokkal.
Mire lenne pontosan szükséged?
Milyen készülék? Mekkora teljesítmény mennyi idő?
Ilyen célokra nem szakszerű megoldás a feszültséget 230 V-ra invertálni, majd ismét visszacsinálni alacsony DC szintre, mert a többszörös átalakítás indokolatlan veszteségekkel jár.
Ezt úgy képzeld el, hogy szakmai szemmel nézve egyfajta komolytalan butaságnak tekinthető, amivel én például nem aláznám magam.
Ez persze nem zárja ki, hogy egy laikus ilyeneket elkövessen.
" útközben lévő töltésére szeretném használni."
Vonaton? Buszon? Biciklizés közben? Lóháton?
"Telefon, kamera, stabilizátor, elemek útközben lévő töltésére szeretném használni."
Ezekhez kis utánajárással, túlnyomó töbségében vagy akár az összes problémához létezik 5 voltos töltő amit 1-2 komolyabb powerbenkről lehet üzemeltetni. Persze a tipusok, az igénybevételi körülmények pontos ismeretében valaki akár még tippeket is adhat, de ezek részletek sosem fontosak a kérdezőknek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!