Vasaló talpára (kerámia borítású) sikerült egy kis műszálas-gumis csipkefodrot ráolvasztani. Van valami esély még, hogy megtisztítsam?
Figyelt kérdés
#égett #Vasalóra
2020. ápr. 26. 22:48
1/10 Szervizmérnök úr válasza:
Zsilettpenge, szike, éllel letolni.
Nem kaparásról beszélek, hanem gyalulásról.
Gyalu fogalma tiszta?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, ismerős fogalom a gyalulás,köszönöm! Azt hiszem elsőre megpróbálkozom a második válaszoló ötletével, bízom benne, hogy sikerrel.
Köszi a válaszokat.
2020. ápr. 27. 13:38
4/10 anonim válasza:
Sütőpapírra szórj sót és vasalgasd, lassan le fog róla kopni. Szerintem ne "gyalulgasd".
5/10 anonim válasza:
'Sütőpapírra szórj sót és vasalgasd, lassan le fog róla kopni. Szerintem ne "gyalulgasd".' -a só felvakarja a kerámiaborítást
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves negyedik válaszoló!Te ezt ki is próbáltad a kerámia borítású vasalódon?Én is tartok tőle, hogy felkarcolná a kerámiaréteget.
2020. ápr. 29. 07:56
7/10 anonim válasza:
4. vagyok: igen,kipróbáltam, aprószemű, finom tengeri sóval. Nem is egyszer, és nem karcolta fel a kerámia talpat. De ha kételkedsz, inkább nyesd zsilettel. Majd írd meg, használt e és ép maradt e a kerámia talp.
8/10 anonim válasza:
minek ez a sok praktika, ha létezik rá tényleg erre kifejlesztettt termék????
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.Negyedik válaszoló, azért kérdeztem vissza,hogy saját tapasztalatból beszélsz -e, mert mielőtt bárminek nekivágok tájékozódni szeretnék.De hisz erre való ez az oldal, nem?Ha a bolti stift nem válik be, legyen "b" terv is.Köszönöm a segítő szándékot mindenkin részéről.Ui.:az eredményről majd beszámolok, hátha az is segít valakinek.Szép napot mindenkinek.:)
2020. ápr. 30. 07:39
10/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki erre járna:nagyon jól leszedte a rossmannos stift az odaégett cuccot.🙂
2020. jún. 1. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!