Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Keverőtárcsás mosógép motorjáb...

Keverőtárcsás mosógép motorjába milyen illesztésű csapágy való? C2? C3?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 24. 07:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sima..

A C2-C3 lazább futású, ott használják, ahol jócskán melegedni fog, autó főtengely, majd melegen lesz normál futású.

2020. ápr. 24. 08:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szétszedted már? Ugyanis én úgy emlékszem, hogy siklócsapágyas. Anno az esztergályos szakik, fel szokták fúrni, és csináltak hozzá nagyobb átmérőjű tengelyt.
2020. ápr. 24. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:

A robbantott ábrán sincs golyóscsapágy, hacsak nem lett átalakítva.

[link]

2020. ápr. 24. 08:37
 4/6 Szirty ***** válasza:
60%
A robbantott ábrából nem derül ki hogy a motorjában van-e csapágy.
2020. ápr. 24. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Igaz,benéztem a kérdést😊. A motorban kell lennie, de azt nagyon nem szokták cserélni, anno anyuék is elfogyasztottak kettőt, de mindig a tárcsa csapágyazása kopott szét, az siklócsapágyas.

Motorba viszont nem kell semmi exra hőtágulásos csapágy. A "C" jelüek robbanómotorokba valók, itt a nagy hő és fordulatszám miatt, ami egy villanymotornál nincs.

2020. ápr. 24. 12:08
 6/6 Szirty ***** válasza:

Szervó motorokban szokott még C-s csapágy lenni. Azok is melegedhetnek akár 120 fokra is.

De itt nyilván nem erről van szó.

2020. ápr. 24. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!