Xiaomi robotporszívó kb. mennyi idő alatt takarít ki egy 20 m2 szobát, ahol nem kell sokmindent kerülgetni és parketta van? Megáll és hangjelez, ha nem a dokkolóval van egy helyiségben és végzett a takarítással?
Jó a humorod, de az lett volna a kérdés, hogy lemerülésig dolgozik, vagy megáll, ha tiszta a padló?
És az időre lettem volna kíváncsi, hogy mennyi ideig takarít.
Mennyi a takarítási ideje?
Pár napja vettünk egy Robzone-t, előtte irobot volt, de az új az mop-os.
Nos, nem vagyok megelégedve, feltakarít szépen, jól szív, de túl hosszú ideig megy. Igazából akkor áll meg, ha megállítom. És sehonnét se mászik ki, ha beragad. Az irobot mindenhonnét kiszabadította magát, és nem takarított egy 1,5x2 m-es helyiséget órákig.
Szóval, azon dilemmázok, hogy visszaküldöm. És vagy Xiaomi lesz helyette vagy irobot.
A mop-os az fel is töröl. Van víztartálya, meg törlőkendő hozzá. De lehet csak porszívóként is használni.
Ha nem rúgnád odébb, egy idő után kiszabadítaná magát, azt nem tudod? Az irobotnál is volt, hogy leragadt helyeken, de végül mindig kiszabadította magát. Volt, hogy lábbal segítettem neki, akkor hamarabb, ha nem segítettem, akkor kicsit tovább tartott, de kiszabadult.
Az irobotnak talán csak az ára a hátránya.
Elindítottam, és ha lejárt (hangjelzést adott), áttettem egy másik helyiségbe. Magas küszöbök miatt nem ment át.
Egyáltalán nem kellett mellette állni.
És a fiadét nem kell rugdosni, vagy azt is tudja távolról irányítani, ha megakad valahol?
Nekem roborock S50 van es nagyon meg vagyok vele elegedve..
Szinte semmin nem akad el max magara zarja az ajtot :D de amugy amint befejezte a takaritast vissza megy a helyere es feltolti magat,Aplikacion is kovetheted hol mindenhol jart a lakasban es szinte mindenhol.3szoba + bejarat kb fel ora.
Mop nem nagyon jo rajta.Emeletre nem maszik ha csak nem csinalsz valami utat neki oda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!