Mi eladtunk a cégnél egy Mile-t 400ezerért! Nagyon durva, de menni fog 20-30 év múlva is, az tuti.
Egyébként ha meg garanciát is akarsz, használtat ne vegyél. Az egyik gép 45ezer ahogy néztem. Gondolom ezt készpénzben akarod. Menj be egy háztartási üzletbe (Euronics, Media, stb) és fizesd be a felét csak. A másikat elviheted részletre és még csak papírok sem kellenek hozzá. Hat hónap alatt kifizeted a maradékot és van egy jó minőségű gépet. Ha teheted Electrolux felültöltőset vegyél. Nagyon jó minőség.
2010. júl. 26. 21:18
12/19 anonim válasza:
Whirlpool-ok egy gyártós sor után már kuka minőségbe kerülnek a boltokba.
Legtöbbjük a garanciát alig húzza ki (szervizeset gyűlölik)és utána mindenki szabadulni akar tőlük.
2010. júl. 26. 23:17
13/19 bp1985 válasza:
whirpool-t ne. Nekünk eláztatta a lakást. Havernak is wh volt, de drágább kategóriából, kiszakadt mosás közbe a dob. Szomszédnak mosás közbe kigyulladt. Az volt a szerencséje, hogy otthon volt, és megúszta.
igazság szerint nem tudom! nekem még nem volt miele mosógépem De viszont aristonom az van eléggé jó 3,5 éves a töbiről whirlpool:ismerőseim közül valakinek bejött valakinek nagyon is nekem is van whirlpoolom is a kertes házban 6. érzékes nincs vele baj de ha egyszer becsukom mosás után elég két nap és büdös mint az álat de 1 mosással eltűnik !nekem a whirlpool is teccik !!! de a miele sem lehet olyan rossz mert nem hallottam rola rosszat
Egy szempont még:ha felűltöltőst választasz,NE olyan tetőben lévő mosószeradagolóst válassz.
2010. júl. 29. 07:52
18/19 anonim válasza:
Ki a franc használ ma 20 évig egy mosógépet (nem kell válaszolni, mert tudom, hogy vannak ilyenek). Gondolom te sem 20 évre veszel mosógépet. Jól néz ki, amikor már a fürdőszobát 4x felújítottad, de a mosógéped még mindig az a régi szutyadék, ráadául 3x annyi áramot eszik. Én a helyedben az elsőt venném 29-ért. A szakik nagyon faszán fel szokták újítani a gépeket, általában még 1x annyit kibírnak. Ma már minden gépet 4-5-6 évre terveznek független a márkától! Ezután már minden nap ajándék. :) Szerinted abból élnek ezek a nagy cégek, hogy 20 évig megy a gépük? Hát nem. Piacgazdaság van emberek. Ja igen: és 2010-et írunk. Számoljunk csak: veszel egy új gépet 60-80 ezerért, bírja neked 4-6 évig. Vagy veszel egy ilyen felújítottat 29ezerét és ez is elmegy neked legalább 4-5 évet, hiszen teljesen fel van újítva. Egyébként nekem már volt Bosch és WHIRLPOOL gépem is és mindegyikkel meg voltam elégedve. A Bosch gépemet egy szerelőnek adtam el 5000ért a vaterán, ő felújította és 25-ért adta tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!