Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek melyik mosógép...

Szerintetek melyik mosógép éri meg legjobban ezek közül? Ha megéri.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Villámáras vételben gondolkodok, mert szállításra szükségem van és garancia is jól jönne. Melyik mosógép tűnik megbízhatóbbnak, jobb választásnak?

2010. júl. 26. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én egyiket se venném meg. Amikor összeköltöztünk a barátnőmmel és mosógépet akartunk vásárolni, akkor az ismerősök se a Whirlpool-t, se az elöltöltőst nem ajánlották. De persze ez csak az én véleményem.
2010. júl. 26. 20:09
 2/19 A kérdező kommentje:
Vagy ajánlanátok max. 30-40 ezerig jó mosógépet? Erős centrifuga, gazdaságos fogyasztás, garancia, házhozszállítás előny. Ja, és 55 cm-nél legyen egy keskenyebb oldala.
2010. júl. 26. 20:14
 3/19 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Sem whirlpool-t, sem elöltöltőset nem vennék. Ha van rá pénzed electrolux, mi is nemrég azt vettük. Esetleg tudok egy jó on-line boltot ajánlani, ahol mi is vásároltuk, írj egy privi üzit, ha gondolod.
2010. júl. 26. 20:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Vagy garancia nélkül Miele mosógépet? Azt nagyon megbízhatónak mondják.
2010. júl. 26. 20:16
 5/19 anonim ***** válasza:
A középsőt választanám. A Whirlpool-ról én is lebeszélnélek. Az enyém, az előző 4,5 évig bírta, a következő a garancia lejártáig. A szerelőnek nagyon rossz a véleménye róluk. Régen a legmegbízhatóbb márka volt, de már a 4,5 évesre azt mondta, nem érdemes megcsináltatni, ezek ennyit bírnak, 4-5 év, és kész. Most a 2. tartaléknak lett megcsináltatva, én is ezen a netes oldalon vettem egy Privileget, (beteg volt a szerelő, nem maradhattam hetekig mosógép nélkül) nem mai készülék, de nem állítottam vissza a magyart. Az a vésztartalék. De soha többet nem vennék Whirlpool-t.
2010. júl. 26. 20:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Nézz szét az expressz.hu oldalon, ott is van fenn egy üzlet, ahol felújított mosógépeket árulnak, jó áron. Már nem tudom, hogy van-e házhozszállítás, de azt hiszem valamennyi garancia igen.

A Mielét nem ismerem, de nem lehet rossz.

2010. júl. 26. 20:22
 7/19 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom azokhoz, akik lebeszélnek a Whirpoolról. Nekem 6 évig bírta, mielőtt ledarálta a tengelyt. Miele-t ha olcsón kapsz, akkor csapj le rá, az egyik leg megbízhatóbb márka.
2010. júl. 26. 20:29
 8/19 A kérdező kommentje:
Kb. mi számít olcsónak Miele-ben? Egyéb megbízható márkák melyek?
2010. júl. 26. 20:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is Miele az még 20 évesen is többet ér mint ezek az ujjak, vagy ha találsz olcsón jó lehet még egy AEG Lavamat is. De a Miele a tuti van egy a családban öreg mint az országút de kevesebb gond volt vele mint a két éves Elin-nel vagy az egyik kolléga Whirlpooljával na abban a motoron kívül szinte minden volt már cserélve.
2010. júl. 26. 20:41
 10/19 anonim ***** válasza:

Új Miele árakat itt találsz pl:

[link]

Olcsóbb, de megbízható márkák pl az Elektrolux, Zanussi. Sokan mondják a Bosch-t, de azzal rossz tapasztalatom van (bár lehet, csak egy nagyon gázos lett kifogva belőle)

2010. júl. 26. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!