Szerintetek melyik mosógép éri meg legjobban ezek közül? Ha megéri.
Figyelt kérdés
Villámáras vételben gondolkodok, mert szállításra szükségem van és garancia is jól jönne. Melyik mosógép tűnik megbízhatóbbnak, jobb választásnak?
2010. júl. 26. 20:02
1/19 anonim válasza:
Én egyiket se venném meg. Amikor összeköltöztünk a barátnőmmel és mosógépet akartunk vásárolni, akkor az ismerősök se a Whirlpool-t, se az elöltöltőst nem ajánlották. De persze ez csak az én véleményem.
2/19 A kérdező kommentje:
Vagy ajánlanátok max. 30-40 ezerig jó mosógépet? Erős centrifuga, gazdaságos fogyasztás, garancia, házhozszállítás előny. Ja, és 55 cm-nél legyen egy keskenyebb oldala.
2010. júl. 26. 20:14
3/19 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz. Sem whirlpool-t, sem elöltöltőset nem vennék. Ha van rá pénzed electrolux, mi is nemrég azt vettük. Esetleg tudok egy jó on-line boltot ajánlani, ahol mi is vásároltuk, írj egy privi üzit, ha gondolod.
4/19 A kérdező kommentje:
Vagy garancia nélkül Miele mosógépet? Azt nagyon megbízhatónak mondják.
2010. júl. 26. 20:16
5/19 anonim válasza:
A középsőt választanám. A Whirlpool-ról én is lebeszélnélek. Az enyém, az előző 4,5 évig bírta, a következő a garancia lejártáig. A szerelőnek nagyon rossz a véleménye róluk. Régen a legmegbízhatóbb márka volt, de már a 4,5 évesre azt mondta, nem érdemes megcsináltatni, ezek ennyit bírnak, 4-5 év, és kész. Most a 2. tartaléknak lett megcsináltatva, én is ezen a netes oldalon vettem egy Privileget, (beteg volt a szerelő, nem maradhattam hetekig mosógép nélkül) nem mai készülék, de nem állítottam vissza a magyart. Az a vésztartalék. De soha többet nem vennék Whirlpool-t.
6/19 anonim válasza:
Nézz szét az expressz.hu oldalon, ott is van fenn egy üzlet, ahol felújított mosógépeket árulnak, jó áron. Már nem tudom, hogy van-e házhozszállítás, de azt hiszem valamennyi garancia igen.
A Mielét nem ismerem, de nem lehet rossz.
7/19 anonim válasza:
Én is csatlakozom azokhoz, akik lebeszélnek a Whirpoolról. Nekem 6 évig bírta, mielőtt ledarálta a tengelyt. Miele-t ha olcsón kapsz, akkor csapj le rá, az egyik leg megbízhatóbb márka.
8/19 A kérdező kommentje:
Kb. mi számít olcsónak Miele-ben? Egyéb megbízható márkák melyek?
2010. júl. 26. 20:40
9/19 anonim válasza:
Szerintem is Miele az még 20 évesen is többet ér mint ezek az ujjak, vagy ha találsz olcsón jó lehet még egy AEG Lavamat is. De a Miele a tuti van egy a családban öreg mint az országút de kevesebb gond volt vele mint a két éves Elin-nel vagy az egyik kolléga Whirlpooljával na abban a motoron kívül szinte minden volt már cserélve.
10/19 anonim válasza:
Új Miele árakat itt találsz pl:
Olcsóbb, de megbízható márkák pl az Elektrolux, Zanussi. Sokan mondják a Bosch-t, de azzal rossz tapasztalatom van (bár lehet, csak egy nagyon gázos lett kifogva belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!