Euronicsban vagy Media Marktban vásárolt kávéfőzőt vissza lehet vinni, ha mégsem jó?
3 munkanapon belül igen. Legalábbis nekem a media marktban hasonló szituban ezt mondták.
Viszont kérdezz rá vásàrlás elött az ügyfélszolgálaton, a mostani vírusos helyzetben biztonsági okokból lehetnek más szabályok.
Valóban, a 3 napos kicserélés törvényileg csupán a hibás termékekre vonatkozik, de sokszor tesznek kivételt. Igen, kérdezz rá vásárlás előtt.
Nem akarok általánosítani, de nekem volt olyanom, hogy egy hét múlva visszavittem valamit hogy kicserélném.
A procedura az volt, hogy előbb visszaszámlázták, aztán a pénztárban megkaptam az árát.
És szabadon rendelkezhettem vele, vagy levásárolom, vagy nem.
Nem biztos hogy mindig és mindennel így történik, ezért csak akkor bízz ebben, ha legalább ketten is megerősítik. Előfordulhat hogy ha csak egyet kérdezel, az éppen rosszul tudja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!