Miért nem tudom eladni a Vaillant elektromos boilert,380V?
Azért, mert a háztartásokban nem jellemző, hogy ipari áram legyen, ehhez pedig az kell.
A másik, pedig, hogy cégek, üzemek csak számlával vesznek terméket, tehát ők sem fogják megvenni.
18 kW már elektromos kazán, abból is valami régi típus, ha 380 V van ráírva.
Ugyanis régóta már 400 V a háromfázisú rendszer vonali feszültsége. Mióta a 220 is 230 lett, mivel ezek egymás következményei, az meg már jó régen volt.
Elektromos kazánnal fűteni pedig kevesek hobbija, nem gazdaságos.
Mert a Vaillant nálunk nem is forgalmazza, Még a keresője sem dob ajánlatot sem a termékcsoportra.
Német, francia, orosz és japán piacon annak jelen vele.
Legközelebb a németeknél vehetsz ilyet.
Illetve hazánkban a háztartásokban nem jellemző a hozzá szükséges elektromos infrastruktúra. Ipari, céges környezetben fordul elő. Az alkalmazási területét megalapozandó az alkalomszerű használat, és a nagy méretű víztároló bojlerek kiváltása. Cserébe nem annyira gazdaságos a használata. Rendkívül behatárolt a felvevő piaca, és azt is ismerjük el, hogy hazánkban azért keres valaki másodkézből, mert spórolni akar. Értem hogy közel fél áron árulod, de közel 90 ezerért nem annyira versenyképes. Itthon ettől olcsóbban a Velis VLS Evo 100 L biztosítani tudja egy átlagos háztartás melegvíz igényét, természetesen üzletből, garisan vásárolva, jóval kedvezőbb technikai költség vonzattal.
Nem az a lényeg, például képcsöves monitort is adhatnék ingyen, senkinek sem kellene.
Vagy autót kétszázért, aminek 1,5 millió lenne a vizsgára való felkészítése.
Még az sem egyértelmű, hogy csak te nevezed bojlernek, de valójában elektromos kazán, ahogy már utaltam rá.
Ugyanis hiába olcsó egy kazán, ha drága hozzá az áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!