Melyik a legjobb mosó-szárítógép, melyiket
ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szerettünk volna egy szárító gépet venni, mert tudjuk, hogy jobb magában, mint egyben a mosógéppel, de sajnos nagyon kicsi hely áll rendelkezésre. Ezért döntöttünk úgy, hogy inkább egy mosó-szárítógépet vennénk. Sokat olvastam a témában, de nem tudom melyiket vegyük, melyik lenne megbízható. Tudnátok olyat ajánlani, ami nektek bevált, hőszivattyús és nem lesz a végén gyűrött a ruha? Létezik olyan mosó-szárítógép, amelyik mosás után ugyanazt a mennyiséget amit beleraktunk, meg is szárítja és nem kell a fele vizes ruhát addig órákig valahol őrizgetni?
csatlakozom az előttem szólóhoz! Lehet kapni összeépítőkeretet, a mgép tetején teljesen jól elvan az szgép.
A kombinált soha nem adja ugyanazt az eredményt, mint a külön szárítógép.
2020. febr. 24. 11:40
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a kazán van felül, így csak pont egy darab gép fér el a kazán alatt :( ezért írtam, hogy nagyon kevés hellyel kell gazdálkodnunk és kettő az egyben gépre van emiatt szükségünk. Amúgy nem a teregetéssel van a bajunk, hanem nagyon párás penészedésre hajlamos a lakás és már mindent megpróbáltunk, ezért most a mosó-szárítógépet is megpróbáljuk, ha már új mosógépet kell amúgy is venni.
2020. febr. 24. 11:54
4/7 anonim válasza:
Vegyetek inkább egy párátlanító készüléket. Semmire sem jók a mosó-szárítógépek. Tapasztalat sajnos: minden ruha gyűrődt, nagyon kevés mennyiséget tudsz csak szárítani. Arról nem is beszèlve, ha mondjuk fehér törölközőket mostál-szárítottál ahhoz, hogy utána betegyél egy fekete mosást át kell mosnod az egész gépet, hogy a szöszök maradéktalanul eltűnjenek. Hatalmas macera... Külön szárítógép sem nyűgözött le, nagyon hamar kopnak benne a ruhák.
De ez csak az én véleményem, és tapasztalatom. :)
2020. febr. 24. 12:14
5/7 A kérdező kommentje:
Van párátlanító gépünk és egész nap megy, de nem sokat segít :(
2020. febr. 24. 12:28
6/7 anonim válasza:
Mekkora? Nekem egy nagy teljesítményű Ariston van. Teljesen bevált. De az emagon már láttam olyat is ami szárító funkciós.
2020. febr. 24. 16:51
7/7 anonim válasza:
Nekem is paratlanito gepem van ot eve,napi husz orat jar, 240 wattos,havi otezer forintot eszik.igy nem peneszes a lakas,melle telen nyaron napi tobbszor ajtok ablakok kitarasa par percre.
A gep 10000o volt, stadler form. Nem rossz gep.eddig egyszer volt szervitzben,tisztitason,25 ooo ft. Lakas 30 nm, 3.5 m magas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!