Van-e olyan applikáció midea klímához, amelyik tudja a kövess engem üzemmód beállítását?
#11 Nem az más, az az éjszakai áram a boljerhez! Itt viszont a "H" tarifa keretében feltesznek egy saját mérőt a klímának, amiről semmi más nem is mehet, és a fűtési időszakban,október 15-től április 15-ig , kedvezményes díjszabással számolják a klímával fogyasztott áramot, ami így cirka 24 forint/kWh
Persze ennek is van egy bekötési díja, hiszen ki kell építeni a mérőhelyet amit csak regisztrál villanyszerelő csinálhat, de 1-2 szezon alatt megtérülhet a plusz befektetés.
Köszönöm a válaszaitokat, megfogadom a tanácsaitokat.
Még, csak 10 napja fűtök klímával, még kezdő vagyok, de kitapasztalom, és "rájövök" magamtól, hogy hogy lesz ettől jó fűtés a lakásban.
(Már arra is gondoltam, hogy veszek egy plafon ventillátort, ami lassú fordulatszámú, és a plafonnál lévő meleget(27-28fokot) lefelé nyomatom, és így szétcsapom a nappaliban a fenti meleget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!