Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Adott egy 4 KW-os villanymotor...

Adott egy 4 KW-os villanymotor. Arra volnék kíváncsi mennyit fogyaszt fázisonként?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kiszámítani?

2020. febr. 4. 08:31
1 2
 11/15 Szirty ***** válasza:
0%

"mert én sehol nem állítottam ilyet."

Sehol nem állítottam hogy azt állítottad! :)

"Ebben pont az a jellemző, hogy neked aztán nagyon fontos volt ebbe is beletrollkodni. "

Ha így gondolod, miért is tetted?

Megint a régi nóta? Úgy kezdődött hogy visszaütöttek? :)

2020. febr. 4. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

"Sehol nem állítottam hogy azt állítottad!"

Jó, tudod kivel szórakozz, sötét troll...

2020. febr. 4. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:

"Már miért igényelné?

Szerintem beszélhetőnk fogyasztásról- A villanymotor egy fogyasztó. :)"

Ezen eléggé elképedtem. Szeretsz az erősáramhoz értő szerepében tetszelegni (bár mindig is voltak látványos kudarcaid, például a nullázás külső és belső feltételei), de hogy azt ne tudjad, hogy a teljesítményt azt nem fogyasztják, csak az energiát...

2020. márc. 26. 16:53
 14/15 Szirty ***** válasza:

Van hogy félreérted amit írtam, erre több korábbi példa is van a reakcióid alapján.

Talán tőlem olvasod először hogy "fogyasztó" (a kifejezésről szólt a megjegyzésem).

Olyat biztosan nem írtam hogy a teljesítményt fogyasztjuk.

"a nullázás külső és belső feltételei"

Szerintem ilyet sem...

Biztos nincs félreértés?

2020. márc. 26. 19:01
 15/15 Szirty ***** válasza:

Sztrogoff

Meglep hogy ennyire arrogánsan reagálsz. Hasznos lehet a dolgokat más szempontból is vizsgálni, nem feltétlenül csak a szemellenzős szabvány aggyal.

2020. márc. 27. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!