Adott egy 4 KW-os villanymotor. Arra volnék kíváncsi mennyit fogyaszt fázisonként?
4 kW / 3 fázis. Mond meg te!
k --> kisbetű!
Nem sok értelme van fázisonkénti fogyasztásról beszélni 3 fázisú fogyasztónál.
Elégedj meg azzal, hogy 4kW-os motor 4kW-ot fogyaszt teljes terhelés mellett.
Vagy netán a fázisonkénti áramra gondoltál?
Az rajta van az adattábláján.
Mit szeretnél tudni pontosan ezen kívül?
"A 4 kW-ot nem fogyasztja, hanem igényli."
Az mondjuk szinte ugyanaz.
#1 válaszomban erre nem tértem ki az egyszerűség kedvéért, de fogyasztáson általában mennyiséget értünk: liter, köbméter, mázsa szén, energiamennyiség (Wh).
A W teljesítményfelvétel viszont csak egy pillanatnyi fogalom, mint a sebesség is például. Egyszer ennyi, máskor annyi, vagy lehet persze állandó is. De akkor is csak a pillanatra értelmezendő.
Baromira nem mindegy.
------------------------
Válaszom persze megint lenullázta az oldal betege, mert nem tudja, hogy ezek a nullázások engem csak addig irritáltak, amíg nem értettem, hogy ki és miért csinálja.
De mióta kimutatta a foga fehérjét, nyilvánvalóvá vált, hogy sérült az illető, így nincs miért bosszankodni miatta. Kinevetni és sajnálni lehet legfeljebb, hogy még mindig nem unja és ebben talál lelki kielégülést a szerencsétlen.
Meg elárulja azt is, hogy ezek szerint jól beletiporhattam az agyába, ezek szerint igazam is volt és nagyon meg is érdemelte.
"A 4 kW-ot nem fogyasztja, hanem igényli."
Már miért igényelné?
Szerintem beszélhetőnk fogyasztásról- A villanymotor egy fogyasztó. :)
"De mióta kimutatta a foga fehérjét, nyilvánvalóvá vált, hogy sérült az illető"
Akkor szerintem beszéld meg vele privátban, ne a nyilvános fórumon üzenj.
# 7
Szolidaritásod értékelve én is adok neked egy mínuszt. Meg azért, mert nem tudsz linkelni, ezáltal a másik témában szétcseszted az oldalt.
Ha te így, akkor én is tudok másképp hozzáállni a dolgokhoz.
"Ha te így, akkor én is tudok másképp hozzáállni a dolgokhoz."
Jogod van hozzá.
De szerintem belefutottál a prekoncepcióidba, mert én nem adtam neked se pluszt, se mínuszt.
A linket nem én csesztem szét, hanem a gyakorikerdesek oldal motorja. Én csak másoltam, mint bárki más bármikor máskor amikor linket dob ide.
"De szerintem belefutottál a prekoncepcióidba, mert én nem adtam neked se pluszt, se mínuszt."
Valamibe te is nagyon belefuthattál a fantáziavilágodban, mert én sehol nem állítottam ilyet.
Ebben pont az a jellemző, hogy neked aztán nagyon fontos volt ebbe is beletrollkodni. Mert nem bírtad megállni, talán bele is zavarodtál volna, ha nem írod meg a #7 felesleges, rosszindulatú beköpésed, amivel csak további felesleges válaszokat generálsz / irritálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!