Vettem egy házat műhellyel. A falon 10-16a 42v feliratú aljzatok is vannak, mitre használhatóak ezek?
Régen (kb 30 éve) voltak 42V-os szerszámgépek (érintésvédelmi okokból). Szerintem ezek táplálására való. Valahol nyilván meglapul egy szép combos transzformátor is ami ezt előállította.
Valószínűleg nem lesz rá szükséged :)
Én úgy t udom manapság a háromfázisos alljzatot műhelyben lévő bizonyos gépek működtetésére használják.
Egészet nézesd át villanyszerelővel szerintem is.
na pont a segédüzemre gondoltam én is miközben olvastam a válaszokat :D
de hát annak 48 voltnak kellene lennie.
csati minek? a szergejre, meg a bz-re ráakasztjuk az akkutöltőt és meg van oldva.
faternak is van olyan aljzat meg dugvilla ami kisebb mint a mai 230-as szabvány. Ő még abban a korban nőtt fel és akkor tanulta a villanyszerelő szakmát amikor 110V volt a szabvány
A házi barkács műszereit üzemeltette róla... tekercselőgép, akkutöltő. stb.
A szakik már csak ilyenek... ami kell a melóhoz azt kiépítik maguknak. 1000 év múlva meg a tudósok és muzeológusok könyveket írnak majd róla amikor kiássák, hogy ez vajon mi a f.. lehetett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!