Ha a mosógépen belül van, akkor hol találhatom meg?
Beraktam egy pulcsit a mosógépbe, nagyobb bojtok vannak rajta. Pinpong labda nagyságúak. Mikor kiterítettem a ruhát láttam, hogy az egyik ilyen hiányzik. Vagy még mosás előtt leszakadhatott (remélem, így történt), vagy a mosógépben. Ha a mosógépben szakadt volna le, akkor hol kellene lennie? A dobban? Vagy egy ilyen pamut szerű kis golyó elkeveredhet a mosógépben? Félek, ha elkeveredett nehogy problémát okozzon benne. A vizet rendesen engedte magából (a kádba engedi a vizet).
Hol érdemes megnéznem a mosógépen belül ezt?
Szerintem egy ekkora tárgy nem tud átjutni a dob kb 8-10 mm-es furatain.
Tehát a ruhák között kell lennie ha a gépben szabadult el.
Magam részéről nem is beszéltem a dob furatairól.
De felültöltős gépnél mással is előfordult már, hogy egy egész zokni becsúszott _mellé_, nem vették észre.
Pontos típust méltóztatnál leírni?
Néhány gépnek valóban ott a szűrője hogy egyeske írta, de a legtöbbnek nem. Néhány gépnek valóban mellé lehet rakni a ruhát, de a legtöbbnek képtelenség.
Inkább nézd át a többi ruha zsebét, zoknikat, nadrágszárat amit akkor azzal együtt mostál.
Zanussi felültöltős.
Dobban nem volt :(
Mondom: Pontos típust! Zanussi, de azon belül???
Pulóverek-ingek ujja? Harisnya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!