Milyen párátlanító gépet célszerű vennem?
Egy 40 négyzetméteres lakásom van, nemrég vásárolt. Mióta beállt a hidegebb idő, ömlik az ablakokon a víz, a bejárati ajtón pedig szinte csorog a szó legszorosabb értelmében. Mivel az előtér ajtaját legtöbbször zárva tartom, nem sok meleg levegő jut ki oda, de azért az akkor sem normális, hogy annyira párásodik az a kis helység, hogy az ajtó fölött már a vakolat is elkezdett megbomlani a páratartalomtól.
Tehát sürgősen szükségem van egy páramentesítő készülékre. A családomnak otthon, a kb. 130 négyzetméteres lakásban egy nagyon erős teljesítményű van, Midea a márkája, szerintem a legerősebbet vettük, és azt toligáljuk ide-oda a lakásban. Gondolom, 40 négyzetmérre azért nem szükséges akkora teljesítményű gép. Természetesen én sem úgy akarom, hogy beteszem a lakás közepére, és na, akkor szívd le a párát mindenhonnan, hanem én is hurcolnám ide-oda.
Mit ajánlotok a fentiek tudatában?
Az a baj hogy nincs hőszigetelés a házon. Amíg ezt nem csináljátok meg , addig mindegy hogy mit raksz be.
Ez csak olyan árnyékboxolás.
Az a baj, hogy bent rohadt magas a páratartalom.
Vagy vizesedik a ház, vagy gázzal sütnek főznek, vagy bent is teregetnek, vagy még ki tudja mit művelnek.
A belső páragyártást kell leredukálni. Persze egy páralecsapató masinéria sosem árt, de rohadtul nem fog megoldást hozni, csak tünetileg kicsit enyhíteni.
Szárítógép, indukciós főzőlap, elektromos sütő, konyhai páraelszívó és persze szellőztetés, szellőztetés.
Stadler form little albert van nekem,100 ezer ft,ot eve vettem,szervitz egyszer tisztitotta.de azt mondtak,ha szurot napi,heti egyszer kimosom,akkor nem kell tobbet szervitz,. Eddig heti,havi egyszer mostam csak ki.
Azota nem peneszednek ruhak,taskak,ovek,penztarcak,miota ezt hasznalom.
30 nm lakas,3.5 m belmagassag, telen bent allando 25 fok.
Vizfogyasztasom,teregetes rengeteg,ebbol adofik a para, igyekszem telen is sokat szellozetetni,nem csak nyaron.a gep evi 50- 1oo.ooo-et fogyast,folyanatosan jar. 240 wattos.orankent 10 forintot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!