Válaszolnátok arra, hogy a Bosch mosogatógépet milyen kütyüvel lehet a falhoz rögzíteni? Esetleg hol kapható ilyesmi?
Miért kellene falhoz rögziteni.Meg áll a lábain is .
A régi automata mosógépek táncoltak l a helyükről .
Ha van fali rögzítési pontja és valaki rögzíteni akarja, azt a tiplizés szokásos szabályai kell megoldani, megfelelően méretezve.
Tipli pedig kapható.
Használati utasításban is szerepel bizonyára, de azt mi nem látjuk.
Nem linkelted.
Mint utaltam rá, ennek az lenne a módja, hogy megnézzük a dokumentációt, hogy lássuk, miről van szó.
Azért nem kérdezem a típusát, mert ideális esetben neked kellene linkelni (hogy ne mások keressék meg helyetted).
Nos nem volt benne a csomagolásban semmi használható dokumentáció. Ajándékba kaptuk, beüzemeltük, de nincs rögzítve!
Szerintem, ez nem a típus függvénye, de azt a választ sem értem, h tiplivel??? Mit tiplizel a falhoz a csavarral????
Nézd, így nem jutunk előre.
A készüléknek van egy pontos típusszáma.
Ahhoz kellene keresni dokumentációt, amit manapság nem (csak) a csomagolásban szokás keresni.
Addig nincs miről beszélni.
Pedig most már én is kíváncsi lettem volna, hogy miről beszélsz, de nem tudod ideírni a gép pontos típusát, hogy bári segíthessen.
Egyedül pedig nem tudod megtalálni a leírását, ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!