Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mik a veszélyei a légkondicion...

Mik a veszélyei a légkondicionáló berendezésnek?

Figyelt kérdés
Mi lehet a veszélye a házunkban lévő légkondinak! mindent rendesen cserélek bent ( szürök stb.)
2010. júl. 17. 22:06
 1/6 anonim válasza:

Egyik ismerősöm a légkonditól halt meg 16 évesen!

Ezt most komolyan mondom!!!

ahogy mondták is ma a hirekben, elég pár fokkal lentebb venni, mint amilyen idő kint van, és ha lehet, ne menjen egész nap

2010. júl. 17. 22:14
 2/6 anonim válasza:
semmi ha évente van tisztítva az előző válaszadó baromságot írt meghalt egy légkonditól ugyanmár nemvéletlenül nemírta le pontosan h miért halt meg a srác a légkonditól
2010. júl. 18. 04:46
 3/6 anonim ***** válasza:

"a légkonditól halt meg 16 évesen"

Ezt én is hallottam!!! Igaz a történet! A fejére esett a tizedikről egy split klíma kültéri egysége!

2010. júl. 18. 06:26
 4/6 anonim ***** válasza:

áááááá,ez morbid........:)

Ha túl nagy hűtésre van állítva,meg lehet betegedni tőle./és egy betegségbe bele is lehet halni,de ez persze szélsőséges túlzás/

Az évenkénti tisztítást szokták emlegetni a beltéri részben.Rengeteg levegő megy át rajta és így sok minden lerakódik ott,ami káros is lehet.A szűrőcsere ezt megoldja gondolom.

2010. júl. 18. 08:42
 5/6 anonim válasza:

nem muszáj elhinni, amit írtam,

tényleg meghalt, nem srác volt, hanem lány.

azért nem írtam pontosan, mert ez már 9 éve történt, nem emlékszem rá teljesen pontosan.

az eset Tiszaujvárosban történt..

2010. júl. 18. 09:33
 6/6 anonim válasza:
énis az éves tisztítást javaslom
2010. szept. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!