Mit lehet kezdeni olyan porszívóval, amihez már nem lehet porzsákot kapni? Kb.5-6 éves.
A "porzsák nélküli" elég tág fogalom. Azt a fajtát tilos megvenni aminek a szűrője egy hengeres valami, mert a sírba fog vinni a takarítása, és nem is szűr tisztességesen.
A vizszűrős már sokkal, de sokkal jobb, viszont nem lehet elpakolni azonnal, ki kell száradjon a szűrőrész, vagy berohad. A multiciklonosok nagyon jók, csak...drágák.
Nekem a garázsban van egy régi Hajdú, még az a fajta, aminek a kifújó nyílásába is át lehet rakni a csövet.
Ebben olyan porzsák van, ami közönséges farmervászonnak néz ki, egyszer ki is mostam.
Ami tilos elvileg, szokták írni a kezelési utasítások, miután a speciális szövésnek nem tesz jót a mosás.
Ennek a "farmernadrágnak" mondjuk semmi baja nem lett.
Amúgy ahogy korábban is írták, varrjál magadnak vászonból. Tovább fogja bírni, mint a porszívó.
Egyébként én gyerekkorom óta nem használok porszívót, csak munkához egy komolyabb ipari darabot. Mivel utálom a szőnyegeket, mindenre bőven megfelel a seprű és a lapát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!