Mit lehet kezdeni olyan porszívóval, amihez már nem lehet porzsákot kapni? Kb.5-6 éves.
Írd be a keresőbe:
olyan+porszívó+"5-6"+éves+porzsák
Az a lényeg hogy fogod azt a kartonpapír formát amivel a porzsák a géphez csatlakozik és elmész egy olyan boltba ahol árulnak porzsákokat és végignézed a kínálatot a minta szerint-hiába van ráírva egy másik márka vagy valami fantázianév mert utángyártott.
Legrosszabb esetben keresel egy olyat ami nagyjából hasonlít de kiadja a tiéd formáját és otthon ollóval átszabod.
"Mit lehet kezdeni olyan porszívóval, amihez már nem lehet porzsákot kapni? "
Például a pontos típusát beírni ide. Nem csak azt hogy Hauser vagy Sencor vagy Electrolux... esetleg egy fotó a gép adattáblájáról vagy használati utasításáról.
Kicsit várni.
Majd másnap megköszönni a számos találatot a helyetted guglizó fórumozóknak.
#7: kösz nem, kevés a por, és ki tudja, meddig bírja?
#5: majdnem egyszerre írtunk. Azért nem írtam pontos típust, mert a kérdés szempontjából irreleváns volt. Mit gondolsz, csak beugrottam egy MediaMarktba, aztán idejöttem nyafogni? Még jó, hogy kerestem a neten pontos típus alapján. Az ilyen kioktató kommenteket szerinted hogy díjazzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!