Hűtő esetén mi számít jónak?
Láttam 70ezertől kezdte 200ezerig is, de sosem vettem még hűtőt, fogalmam sincs az árakról ilyen téren. Meg tudnánk venni a drágát is, de feleslegesen nem szeretnék ennyit költeni rá, ha csak a neve, márkája miatt kerül ennyibe.
Az szempont, hogy energiatakarékos, csendes és alulfagyasztós legyen és 60cm széles, mert csak ekkora fér be, de az a baj, hogy ezekkel a kritériumokkal is rengeteg van.
Szerintetek ezekkel a kritériumokkal melyik az az árkategória, ami nem gagyi, de nem is luxus? 150ezer?
Amire a legtöbb a gyári garancia. Nem, nem az a biztosítós ráfizetősdi, hanem a gyári.
Aztán azt veszed meg amennyi pénzt rá akarsz szánni. Amelyik teccik. Legyen minél egyszerűbb, hűtenie kell tudni, semmi mást.
A különböző energia-osztályok egy hatalmas parasztvakítás!
Nekem például egy 20-éves Lehel, alulfagyasztós, 160W-os kombinált hűtőm van.(két kompresszoros, a fagyasztó -22 fokon üzemel. -40-ig tudna.)
A++ besorolással ugyanezt 96W-al kellene tudnia megcsinálni!
Én meg majd elhiszem. :D
#2, #3-nak:
Ezen kívül amit leírtál, még meghibásodás-riasztó is van benne, a fagyasztója direktbe kapcsolható tehát 1 nap alatt -40-re fagyasztja a teli-pakolt fagyasztót, a hőmérséklet kijelzője pedig mechanikus hőmérő, tehát gyakorlatilag nem tud elromlani!
Időszakos automata kiolvasztás az élelmiszer veszélyeztetése nélkül, az olvadék-vizet pedig elpárologtatja a kompresszor segítségével!
SEMMIÉRT NEM CSERÉLNÉM EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!