Van-e sorstárs, aki Nespresso gépet ecettel próbált átöblíteni?
Szerintem te az a típus lehetsz, aki még jövőre is be fogja képzelni a fejébe, hogy az márpedig ecetes.
Meg én azt sem bírom megérteni, hogy miért irtóznak egyesek az ecettől, én még üdítőitalként is megiszom az ecetes vizet, sós uborkalevet stb.
Hogy jobban megindokoljam az előző véleményem: az ecet illékony aromáját a magas hőmérsékletű üzem és néhány átfőzés elvileg hamar eltávolítja.
Ami utána van, már csak a fantázia, szerintem.
Nekünk is eltűnt az ecet pár átmosás után. De alapvetően mi is a spec kávégép vízkőtlenítőt használjuk tisztításra, csak volt egyszer egy vészhelyzetes eltömődős esetünk. Már majdnem kotyogósat kellett főznünk, de 10 perc alatt sikerült átütő erőt bevinnünk 🙂
Többet nem használok én sem ecetet akkor, ha ilyen kétes kimenetelű. Szerencsénk volt ezekszerint.
Fhúú emberek... nemkellidiótákrahallgatni nemvéletlenülvantisztító hátelvilegkikelljönnie fantáziálszazecetízről mibajodazecettel.
Fú, köszi, amúgy tényleg 80as IQ-m van, és én ezeket nem gondoltam végig, nem teszteltem, nem bántam meg ötször. Amúgy nem tegnap történt az eset, már próbálkoztam dolgokkal, és amúgy a kérdésemben SORSTÁRSAT kerestem, nem okostojásokat, akik rabolják az önmaguk idejét és az enyémet. Tehát azoknak a kommentje érdekel, akik megoldottak már egy ilyen problémát, akik így kommenteltek, annak köszi, meg annak is, aki jófej, értelmes módon tud megfogalmazni egy véleményt!
Az ecet ellenszere a szódabikarbóna..
Szódabikarbónás vízzel kell átöblíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!