Létezik olyan villanyborotva amivel hasonló simaságot lehet elérni, mint egy kaparós borotvával? Ha igen, márka, típus?
Nekem Panasonic ES-RF 41 van, régebbi típus, száraz-nedves borotva, teljesen vízálló.
Akkor tud "babapopsi" finomságot, ha nedvesen használom.
Gilette Sensitive borotvazselét használok hozzá, felkenem, és addig dörzsölöm, ameddig nem lesz egy kis habja, mintha pengés borotvával borotválkoznék. Utána letolom a villanyborotvával, a végén még bekapcsolt állapotban kiöblítem a fejet, ennyi. Nem is húz annyira mint szárazon (sőt, semennyire sem), és nagyon sima lesz.
Régen, életemben legelőször villanyborotvát használtam, és fontolgatom, hogy újra veszek, ha sietek valahová és gyorsan kell végezni, de ha az alaposság a cél, akkor a tökéletes simaságot csak pengével lehet elérni! Amúgy a régi villanyosom egy noname egysoros volt, most pedig egy nagyon szuper 3 körkésest nézegetek:
Remington HyperFlex Aqua Pro XR1470
Hálózatról és akkumulátorról egyaránt használható, és vízálló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!