Milyen felültöltős mosógépet érdemes venni ami nem rozsdásodik? Az AEG-n gondolkoztunk és az Electrolux-on.
Figyelt kérdés
2019. aug. 3. 09:09
11/16 anonim válasza:
Szerintem az akkor valami gyári hibás darab, amiben konkrétan rossz a tömítés! Nézesd meg egy szerelővel, ezekben még a tömítés esetleges cseréje is 10 ezerből kijön!
12/16 A kérdező kommentje:
Néztem nincsen tömítés rajta egyáltalán a víz onnan jön ahonnan a mosószert és öblítőt tesszük bele
2019. aug. 5. 17:57
13/16 A kérdező kommentje:
Mert kettő nyílás van rajta efy alul ahol bespricceli a vizet és belül ahol a mososzert lehet beletenni és az nekünk felül van és felülről jön a víz
2019. aug. 5. 17:58
14/16 anonim válasza:
"Mikor megvettük mar az első mosásánál is jott ki 1-2 deci víz a mosószer adagolóból...szóval kedves hetes válaszoló erre mit mondasz mert az okoskodasod amit írtál az meg gyakorikerdesek user error!"
Még nagyobb user error.
Nem tudjuk helyetted megreklamálni a hibáját. Ha te nem tetted, akkor elfogadtad ilyennek, ebben az esetben pedig nem kell kritizálni.
15/16 anonim válasza:
Olyat nézzel, amelyiknek nem az ajtófedelén van a mosószeradagoló, hanem a dob fölött!
Amúgy keskeny előltöltős is van, én azt szeretem!( Panelfürdö)
16/16 anonim válasza:
A keskeny elöltöltős hány centi széles? A felültöltős csak 40, +3cm-re a faltól, azaz 43cm.
Mindkettőnek van előnye és hátránya is. A panelfürdő meg mindenhogyan kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!