Milyen felültöltős mosógépet érdemes venni ami nem rozsdásodik? Az AEG-n gondolkoztunk és az Electrolux-on.
Hát akkor nem tudom... mondom, nekünk is Whirlpool van, de mi ilyet sose tapasztaltunk, hogy csak úgy magától rozsdásodott volna! Milyen helyen van a gép? Mármint mennyire páradús, milyen könnyen érhetik vegyszerek, satöbbi?
Nekünk gáztűzhely és villanysütő volt Electrolux, nagyon jók voltak, és ezért anyukám bízik a márkában, viszont épp tegnap olvastam itt Gyakorin, hogy felültöltős mosógépből nem valami jó! :/
Bár jó márka a Whirlpool, de anyukám azért szeretne másikat is kipróbálni, ami jó lehet, ha esetleg ez tönkremenne, és Electrolux kilőve, nálunk is szóba került az AEG, ami ugyebár német gyártmány, tehát a minőség abszolút nem kérdéses, és szinte örökéletűnek mondják, viszont 120 ezer Ft körül kezdődik legolcsóbban!
Fürdőszobában van tartva a kicsi keskeny hely miatt vagyunk kénytelenek felültöltősben gondolkozni.
Pára mint minden fürdőszobában éri de nekünk csak tusoló van és a helység jól szellőzik.
A mosószer adagoló miatt rozsdásodik szerintem mert egy csomó víz kijön belőle mosas után.
"A mosószer adagoló miatt rozsdásodik szerintem mert egy csomó víz kijön belőle mosas után."
User error.
Az adagoló vízzel mossa be a benne lévő cuccot. De idővel takarításra szorul. Ha elmarad, a járatai bedugulnak, és a víz másfelé talál utat magának. A kezelési útmutatókban erre külön felhívják a figyelmet.
Pontos típus?
És szoktuk takarítani 1-2 havonta szóval nimvs eltömődve nem marad mososzer sem öblítő a tartályban.
Mikor megvettük mar az első mosásánál is jott ki 1-2 deci víz a mosószer adagolóból...szóval kedves hetes válaszoló erre mit mondasz mert az okoskodasod amit írtál az meg gyakorikerdesek user error!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!