Az öblitörekeszben miert marad benne az öblitö vadonatuj whirlpoolban? Mosogep
Érdekes.
Nekem sosem maradt ott semmi, de mióta új öblítőt használok, marad egy kicsi, bár az nincs ilyen sok.
A rekesz egy zart doboz amugy. Ninxs is rajta lyuk. Csak epp nincs teteje. Szoval ugy moshatja csak ki az öblitöt a rekeszböl ha telepumpalja vizzel. Igy maradhat benne mindig viz.
De nem tudom elhinni hogy ezt direkt igy gyartjak? Szoszerint mint egy nyitott fedelü doboz.
Nekem mondjuk nem ilyen, igaz ez is valamennyire zárt, de a végén van egy lyuk, szerintem valami szelep. Nálunk lefolyik belőle a mosószer és az öblítő is, nekünk abba nincs víz.
Szerintem a gyártót kellene megkérdezni, hogy ez normális-e.
Sorstàrs :)
De neked legalább lyukas
Vedd ki mosd ki, az a biztos :)
Hitvány vacak az egész és sajnos a garanciára ne is számíts!
Imádkozhatsz, hogy kihúzza egy darabig, mert a szervízben csak lekoptatnak, aztán vagy bevállalod a pereskedést, vagy nem.
Szerintem igy gyàrtjàk a gépet.
Most is kb 1.5 deci viz all benne. Mint valami kispohar csak kocka alaku. Mindig vizbe öntöm igy az öblitöt mert a fene se szedegeti ki naponta kiöntögetni a vizet. (Sokat mosok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!