A Waze meg a Google maps közös adatbázist használ, nem? Mármint ami az aktuális veszélyeket, problémákat, torlódást illeti. Mert a Google pár éve megvette a wazét. A kérdés az, hogy melyiknek kellemesebb a felülete. Én a wazét jobban szeretem, de ízlések és pofonok. Mivel ott a térképet a userek rajzolják, nyilván hiányozhat pár dolog. De esetleg rajta lehet olyasmi, ami a google térképen épp nincs.
2019. jún. 21. 18:02
6/9 anonim válasza:
Én még a Sygic-t szoktam használni.
Nekem azzal nem volt még különösebb gondom.
2019. jún. 21. 18:55
7/9 anonim válasza:
A Waze a guglié, épp pár hete született meg a döntés, hogy a wazét szépen leépítik és kinyírják, ezzel párhuzamosan a funkcióit fokozatosan beépítik a gmapsba. Én online eSIM-es Tomtomot használok, annak is vannak hülyeségei, viszont a torlódásokat, lezárásokat elég pontosan mutatja, ajánlgat menet közben is gyorsabb menekülő utakat.
2019. jún. 22. 13:10
8/9 anonim válasza:
A Waze térképe sokkal naprakészebb és pontosabb, mivel profi felhasználók szerkesztik napi szinten. Ha egy hibát jelentesz, pár órán belül javítják.
A Google térképet a Google alkalmazottai szerkesztik, a felhasználók csak hibákat jelenthetnek, amit aztán vagy kijavítanak néhány héten belül vagy nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!