Kamionozni szeretnék, eddig telóról használtam a gps-t, de most kellene egy rendes! Ki mit ajánl?
A google térkép még személyautóhoz is megbízhatatlan, (rendszeresen bevisz járhatatlan földutakra, városban felesleges kerülőket tesz) kamionhoz semmiképpen nem ajánlom.
Kamionos módot az ismertebbek közül az igo, a tomtom és a garmin tud.
én is arra szavaznék, habár hozzátenném hogy a 6200-as is ugyan az, csak nem élettartam a traffic.
Továbbá a másik hasonlóan kimagasló navi a Garmin Dezl 780, árban annyi mint a tomtom, annyi hogy itt neked kell a netet adni neki, és nem beépített simkártyás mint a tomtom.
A google térkép meg valóban vicc kategória, inkább csak arra használtam hogy ha a megadott címen voltam már és a cég meg sehol sem volt, akkor onnan általában szépen elnavigált a céghez ami ált 1-2 km-el volt arrébb.
Ha meg igora meg ilyenekre akarsz beruházni az csak a saját munkádat fogja elbaxni, az ilyen szarrágó sofőrök akik mindenre költenek csak munkaeszközre nem azokat mindig az ág húzza csak.
Egyszer egy 5 órás dugót kerültem el úgy, hogy öröm volt nézni, és mikor este beestek a kamionok a parkolóba mert feloldották végre az útzárat akkor meg csak pislogtak mint hal a szatyorban hogy én hogy tudtam ezt előre, de még ezek után sem voltak érdekeltek hogy vegyenek ilyet... :) Kb mint a sofőr aki nem vesz hóláncot mert a cége nem vesz neki, és inkább elakad a semmi közepén és még ő áll neki hisztizni, vagy aki nem vesz levegőtömlős fujatót, és amikor lassú deffektje van meg bárkit lepippantana akinek lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!