Tegnap előtt használtam a GPS-t, nem volt semmi baja, kikapcsoltam utána kb. egy óra mulva probáltam bekapcsolni de nem volt semmi. Azután ma kiprobáltam és csak világitott hogy töltődik de nem kapcsolodott be. Mi lehet a baj? Mert holnapra nár kéne.
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nagyon lemerülhetett az akku.
Szétszedve rá lehet tölteni, de ha sokáig (órákig) hagyod a töltőn, akkor is felszedhet annyit hogy beindul.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy csak a kocsiba lehet tölteni.
De a szétszerelve hogy lehet?
2016. márc. 25. 14:57
3/5 anonim válasza:
Akkor a kocsiban hagyd a töltőn.
4/5 nemcso válasza:
Ha csak autós töltőd van, akkor javaslom, vegyél hálózati szivargyújtó adaptert az otthoni töltéshez : [link]
5/5 anonim válasza:
Biztos hogy nem az a baja hogy tölteni kell. Mert ha teljesen lemerül is , majd rádugod a töltőre utána be kell hogy kapcsoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!