Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Mukodo app Garmin vivoactive...

Mukodo app Garmin vivoactive hr orahoz?

Figyelt kérdés
Allitolag a legjobbat letoltottem. Ha ez a legjobb, akkor bajban vagyok. Futashoz Kellene. Amit letoltottem: R.485. AZT most felejtsuk el, mennyit vacakoltam vale, mire rant volt a gepen es rajottem, hogy kell utvonalat letrehozni, Menteni az oran, megnyitni, meg hasonlok. No komment. De ma reggel 5 ora magassagaban -mikor meg sotet van-, le akartam tesztelni. 100 perces futast terveztem be kb 7 perch 30 masodperc per km-rel. 2km Utan a terkep eltunt, cask egy koszi Uzi jott be, hogy remeljuk tetszik a program, vagy vmi ilyesmi. Akkor meg ugh 12 km volt Hatra vak sotetben, teljesen ismeretlen utakon.... elveztem nagyon. Szerencsere nalam volt a telo, amin raja volt az utvonal...meg lehetett rajta nezni, de elinditani, navigalni nem. A progi meg par masodperc utan kilep, mihelyt nem nyulok hozza. A telom meg kinai, kb fel tonnat nyom. Szoval futok, kezemben a mobil, masikkal meg problem bszkuralni, el ne Menjen a kep .... elvezetes volt. Visions meglepodtem az idomon. Dombvideken lakom. Fol-le. Mindossze 10 percent huztam Ra, 'edit lealltam, setaltam is...vagy 50 meteren bokaig ero vizben, lefele menetben, macskakovon-csuszos- setaltam, aztan mask 100meteren cask siman lefele csuszos saras...hmm ezt a kort megismetlem kesobb.szoval utolag mokasak az ilyen sztorik, de ha lehet az agyfraszt kihagynam belole, Amit az app-tol kaptam.
2018. szept. 15. 11:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a felre gepelesert, vmi T9 szotar szeruseg van activalva a tabletemen angol uzemmodban...uj a gep
2018. szept. 15. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg AZT kihagytam, hogy futni hagytam a programot, remelve, vmit csak rogzit, makom van, meet Mindent rogzitett. Nemreg vettem az orat, pont Azert, h. Lehessen terkepelni futas kozben. Vivosmart hr-om van, meg mind a kettot szoktam futashoz Vinni, meg Jo, mort igy legalabb az idomet Lattam. A terkepet leszamitva, sokkal job az uj ora, verge tenyleg jo tavot mer es van rajta 1-2 Olyan extra, ami nagyon hasznos. Szal ha hem mukszik a terkep, meg akkor is nagyon Jo.
2018. szept. 15. 12:26
 3/3 Fsms ***** válasza:
Nekem garmin fenix 6 pró van. Próbáld meg a base camp alkalmazást, oda tudsz betölteni térképet, pl Európa turistautak etc... ez biztosan működik. Ott meg tudod nézni az útvonalat is etc....
2020. aug. 22. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!