Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » GPS-t hogyan lehet becsapni?

GPS-t hogyan lehet becsapni?

Figyelt kérdés
Vállalkozó vagyok, és árúszállítással foglalkozom. Van néhany kisteherautóm, amibe gps-telepítettem, hogy láthassam épp merre járnak. A probléma az, hogy a sofőrjem valahogy manipulálni tudják, hogy kevesebb futott kilómétert mutat a gps, mint amit az autó valójában megtett. Először a céghez fordúltam aki beszerelte a készülékeket, de ők azt mondják, hogy a rendszer kicselezhetetlen.

2018. márc. 20. 17:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen tipusú gps van beszerelve?
2018. márc. 21. 12:13
 22/32 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék hányszor kellene megjátszani a levett gyújtással való gurulást hogy összejöjjön annyi kilométer amivel akkora fuvarokat lehet saját zsebre csinálni aminek a fogyasztását már nem lehet ráfogni túlfogyasztásra vagy másra,hibahatárra stb.hanem szemérmetlen lopásnak számít...

Mekkora távolságot gurul egy megrakott teherautó 90-ről ~50km/h sebességre lassulásig 1-2-3 km-et?

Bárhol megcsinálják városon kívül vagy csak hegyről lefelé vagy autópályán?Gondolom nem kanyargós úton csinálják pl.a szervókormányzás hiánya miatt.

Mivel magyarázzák ha a tulaj rákérdez a GPS-en látható ismétlődő sebességhullámzásra?

Amikor éppen magánfuvart bonyolítanak az elcsalt kilométerekből gondolom akkor is "kikapcsolják" a GPS-t és eltűnnek a térképről,ha ilyenkor a tulaj rákérdez telefonon hogy merre vannak a járművel mert hivatalos fuvarban nem és a telephelyen sem áll a verda akkor mit kamuznak?

2018. márc. 23. 15:27
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már irreális, a tulaj hallucinál vagy képzelődik. Túl paranoiás. Lehet, hoy abból indul ki, ő szétlopná a munkaadóját, és ezért feltételezi, hoyg őt is átverik - pedig ez már erősen a lehetetlen kategória.
2018. márc. 23. 15:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok fuvarozó, lehet butaságot kérdezek.

Ha kevesebb futásteljesítményt könyvel el nekem a járművezető, akkor kevesebb pénzt is kap üzemanyagra, nem?

Ha csalni akarna, akkor azt dumálná be, hogy Bukaresten át kellett mennie terelés miatt. Lehet én vagyok a hülye.

2018. márc. 23. 16:14
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szentgotthárdi határátlépéssel szépen meg is van az az 570 km, drága barátom. A nyomkövetőd megáll a határon.
2018. márc. 23. 16:20
 26/32 MisterTT válasza:

Nem lehet manikulàlni..

A többlet km a gumi kopàsàból eredhet. (Kisseb atmèrő többet forog)

Valamint leterelèsek útlezàràsok tankolàsok cègkeresèsek èlelmiszer vàsarlàsa a boltba a fűtès èjjszaka ,de mèg a szembeszèl is többlet üzemanyag fogyasztàssal jàr.

Erre rà kell kalkulàlnod sajnos..

Èn is vàllalkoztam sajnos el kell nèzni ezen dolgok felett.. Ebben az iparban sok a kiszamíthatatlan tènyező.

2018. márc. 26. 08:39
 27/32 anonim ***** válasza:

MisterTT nevű felhasználó!

Az ne zavarjon téged, hogy az emberei kevesebb futást produkálnak, mint amennyi szükséges, nem többet.

Közben azt is megfejtettük, hogyan lehetséges ez.

Semmi csalás nem történt.

2018. márc. 26. 09:07
 28/32 MisterTT válasza:
Valamint mèg az törtènhet hogy a cègek a telep helyek közt küldik ide oda az autókat.. Pl a Győri audi 3raktàrból àll.. 30-40km a bolyongàs..
2018. márc. 26. 09:30
 29/32 anonim ***** válasza:

De a gazdának az a baj hogy kevesebb km-ből járja meg a sofőr.

Hogy ezt ő hogy gondolja , azt nem hajlandó elárulni.

Szerintem is egy depressziós gazda ő.

2018. márc. 26. 09:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van:

- 1. Megkéred a sofőröket hogy nyomjanak még bele pár száz kilométert a kocsikba legközelebb fekete fuvarral, vagy csak a telephegy udvarán körözzenek pár órán át.. Hogy ne keveseld a kilométereket.. :DD

- 2. Vagy elolvasod a kapott user manualt és rájössz hogy offline kézzel kell kiolvasni a nemzetközi utak logját. Mert annak adatátvitelét a szerződésed nem biztosítja. (?)

2018. ápr. 8. 02:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!