Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » GPS-t hogyan lehet becsapni?

GPS-t hogyan lehet becsapni?

Figyelt kérdés
Vállalkozó vagyok, és árúszállítással foglalkozom. Van néhany kisteherautóm, amibe gps-telepítettem, hogy láthassam épp merre járnak. A probléma az, hogy a sofőrjem valahogy manipulálni tudják, hogy kevesebb futott kilómétert mutat a gps, mint amit az autó valójában megtett. Először a céghez fordúltam aki beszerelte a készülékeket, de ők azt mondják, hogy a rendszer kicselezhetetlen.

2018. márc. 20. 17:04
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Neked ebből mi bajod van?

Mit akarsz kérdezni vagy elérni?

2018. márc. 20. 18:20
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem mutatja a gps, hogy elment az autó grazig, hanem csak valahol háromnegyed úton megállt, és visszafordult. Pedig biztosan tudom, hogy akkor grazban volt, de nekem nem úgy mutatja
2018. márc. 20. 18:24
 13/32 A kérdező kommentje:
Az a bajom vele, hogy így meglopnak. Nem elég? Olvasd az előzményeket légyszives
2018. márc. 20. 18:27
 14/32 anonim ***** válasza:

Akkor tudok jobb megoldást. Ha ennyire nem bízol a beosztottaidnak és a GPS-nek sem, rúgd ki az összes sofőrödet, egyszerre.

Találsz újat azonnal, és ha nem marad egy régi sem, nem lesz, aki elmondja, hogy eddig hogyan trükköztek. Már ha egyáltalán.

Esetleg a kirúgott sofőrök közül egyet megkörnyékezel, hogy ha elmondja, mi a trükk, maradhat.

2018. márc. 20. 19:01
 15/32 A kérdező kommentje:
Nem tehetem meg, hogy mindenkit kirúgjak egyszerre, sok időbe telne mire újakat toboroznék, és azalatt az ügyfeleim elpártolnának a konkurenciához. Különben sem szivesen tenném meg senkivel. 15éve még csak a gázolajat lopták az embereim, arról is tudtam, de azt még toleráltam, de ez már sok.
2018. márc. 20. 19:14
 16/32 anonim ***** válasza:

Döntsd el mit akarsz. Ez már sok, de mégis ragaszkodsz hozzájuk? Akkor hagyd őket lopni. Gondolod, majd sikerül őket megnevelni? Ha tényleg lehúznak, ráadásul olyan leleményesek, hoyg meghekkelik a GPS-t is, akko rúgyis ott vernek át ahol akarnak.

Ha neked ők kellenek, akkor ne picsogj.

2018. márc. 20. 19:29
 17/32 anonim ***** válasza:

Te nem nyomkövetőt rakattál bele, amivel tudod őket figyelni?

Én nem értem hogy a gps-t hogy látod menet közben.

Mert ha a gps-t kikapcsolják akkor semmit nem mutat.

Ráadásul az autó km számlálója miért nem jó neked, miért nem hiteles az neked. Ha aza km stimmel , akkor neked mi a bajod?

Ha tudod hogy Grazban volt az autó , és azt a km-t is méri a kocsi, akkor mi a probléma???

Úgy látom hogy te keresed a bajt.

Ja és tudod, én is gk. vez vagyok. Ha megfizeted a sofőrjeidet, nem mer egyik se semmit csalni lopni, mert félti a helyét. De ha a megélhetéshez kevés a pénz akkor sok mindenre képesek az emberek.

2018. márc. 20. 21:47
 18/32 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes. Nekem eszembe se jut ilyesmi. Ja, meg vagyok fizetve, bocs.
2018. márc. 20. 21:48
 19/32 A kérdező kommentje:
Az autó km számlálója azért nemjó mert aztis becsapják, ha visszaolvasol, akkor részleteztem, hogy hogyan is oldják meg, hogy kevesebbet mutasson
2018. márc. 20. 23:05
 20/32 anonim ***** válasza:

{

A kérdező kommentje:

Nem mutatja a gps, hogy elment az autó grazig, hanem csak valahol háromnegyed úton megállt, és visszafordult. Pedig biztosan tudom, hogy akkor grazban volt, de nekem nem úgy mutatja

}

Nem lehet, hogy a nyomkövetőben lévő SIM kártya csak Magyarországon használható? Az általad írt távolság kb. pont az országhatárig és vissza elég.

2018. márc. 21. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!