Szabóimre911 kérdése:
Gps tapadókorongját hogyan tudnám az autó műszerfal borítására, (ami nem üveg sima) tapasztani?
Figyelt kérdés
2018. jan. 5. 14:08
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Nekem van egy nagy sima korongom, amit a műszerfalra õntapadós ragasztóval ráragasztottam és utána a GPS tapadókorongját kicsit bevizezem és úgy rá, sosem esik le. Nem sima felületre szerintem nem lehet.
2/5 nemcso válasza:
Keress rá így a neten és válogass :
műszerfal tapadókorong
3/5 anonim válasza:
Létezik úgynevezett zselés tapadókorong, biztos van műszerfal, amire jó, nekem csak ideig-óráig jó, aztán van hogy megadja magát.
4/5 anonim válasza:
Árulnak műszerfalra letevős tartót és olyan felragasztható koronogot is aminek sima a felülete és ráteheted a vákum tappancsot.
5/5 anonim válasza:
Tépőzárból kivágsz két majdnem akkora átmérőt mint a tapadókorong.Az egyiket ragaszd a műszerfala a kívánt helyre ,a másikat a tapadó korong humorú felületére.Nem látszik majd semmi,csak ha leveszed a tapadókorongot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!