Opel Corsa D 1.7 műszerfal világítás HELP! Többi lent?
Figyelt kérdés
2 napja vásárolt Opel Corsa D 2007-es autómban ültem, egyik pillanatról a másikra a műszerfal és a board computer világítás erőssége a felére csökkent. Nem nyomtam el semmit, de nagyon zavar, a computer képernyőjének az élességét (contrast) tudom állítani, de a fényereje nem lesz jobb. Az autón még nincs rendszám, ezért nem mehetek vele, lehet, hogy ez csak ilyen "kímélő mód" és csak hosszabb egy helyben állásnál van, nem tudom mit csináltam vagy miért van, de nagyon zavar, hozzáértők segítségét várom. (tudom hogy balfék vagyok, ilyen jellegű kommentekre nincs szükségem)2017. jan. 30. 17:16
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg vagy menet közben, vagy pedig nagyobb fordulatszámon.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, azóta megoldódott :)
2017. jan. 30. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!