Max 15ezer forintig mi a legjobb drón, amit kapni lehet? Kamerás?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 12:32
1/4 anonim válasza:
Quality tárgy, igazalom..ha megrendelted, és megjött, írj hogy milyen :P
2/4 A kérdező kommentje:
ezt miért linkelted, mi ez? nekem nem is jön be csak valami reklámablak, amit nem enged becsukni
2017. nov. 18. 16:25
3/4 anonim válasza:
Kamerás drónt ilyen áron kizárt hogy normálisat kapsz. Az én gépemhez 3 db akku kerül ennyibe, a komplett gép bőven 150 fölött jár. Ez tipikusan az az árkategória, ahol nem kapsz normálisat. Vannak a nagyon olcsó gyerekjátékok, 3-4 ezerért, és a minőségi gépek úgy 35-45től. A 15 ezres ár az, ahova nagy gépet adnak, a gyerekjáték elektronikájával és motorjaival. (Lásd syma gépei pl. Ugyanaz a coreless motor megy a 20 centis syma gépbe, mint a 8 centis gyerekjátékba. Szerinted ez így mennyire minőség? Meg mennyit fog tudni, ha a gyerekjáték is épphogy repül? Ha tanulni akarsz, eachine/JJRC H8 mini. Vagy a H8S, az 3D gép, nagyon nagy fun. De kamerásban én nem gondolkoznék, főleg hogy nem nagyon tudsz minőséget venni ilyen áron. Aztán, ha mégis veszel, mit meg hol kamerázol? Lakott terület felett ne repülj, még otthon a kertek felett se, mert a népek nagyon hisztisek tudnak lenni emiatt. (Plusz így is veszélyben a légi modellezés, a modellrepülősöket, akik a repülés élményéért reptetik a gépeiket, nagyrészt azért basztatják most, mert a kamerás drónosok között sokan felelőtlenek.)
4/4 A kérdező kommentje:
gyerekjátéknak kell, repüljön, ennyi, mi a minőség?
2017. nov. 20. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!