Egyszerű navigációt keresek. Van még ilyen?
Figyelt kérdés
Olyan navit keresek, ami nem videólejátszó, nem képnézegető,nem fm transzmitter stb...CSAK navigáció.
Mondjuk 5 collos legyen...
2017. aug. 18. 19:39
2/7 nemcso válasza:
Ha PNA kell mindenképpen :
3/7 anonim válasza:
Vidd az anyósodat, ha van..ők a legjobb navigátorok:DDD
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Pont ilyen a Garmin, azon semmi más nincs, csak navigáció. Nézd meg milyenek vannak, de én azt mondom, hogy 40-nél olcsóbbat semmiképp sem érdemes venni, akármelyik márka is.
5/7 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint a boltokban kapható navigációk nagyon ratyik. Ezért, én egy Samsung tabletot vettem és azt használom navigációnak, tökéletesen működik.
6/7 Ypszilon1980 válasza:
Mert a tablet nem boltban kapható?
Az igaz, hogy sok GPS elég gagyi, ezért meg kell gondolni milyet vesz az ember. Nekem Garmin van, sosem fagyott még le, sosem vesztett el jelet, nekem ez vált be. Android eleve egy nagyon labilis rendszer, arra nem bíznám magam, IOS-t nem ismerem.
7/7 nemcso válasza:
#5 Miért sz@rt veszel ?
Vegyél Garmin, Becker termékeket LM kiegészítéssel. Én is sokáig Garmint használtam, a családban még most is kettő üzemel, de egyiknél sem volt soha rendszer összeomlás, gps jel elvesztés, mint okostelefon esetében már párszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!