Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen GPS-t ajánlotok?

Milyen GPS-t ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy megbízható, jól működő navit venni, hosszú távra, de nem tudom milyet, mert annyiféle van, hogy elvesztem már közöttük. A lényeg, hogy max 75ezer ft-om lenne rá, a Garmint/Tomtom-ot nézegetem, de ezek közül is többféle van, ezért nem tudom melyik a jobb/rosszabb. Privát személynek személyautóhoz lenne, nem teherautóhoz.
2017. aug. 17. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Garmin.

A térképrendszere mindnek ugyan az, a fazont/megjelenést kell csak kiválasztanod.

2017. aug. 17. 16:54
 2/12 nemcso ***** válasza:
Családban több Garmin is van. Egyszerű kezelés, megbízható működés, stabil gps jel tartás. Frissítése kb. negyedévenként pc-n keresztül történik, ami szintén pofonegyszerű.
2017. aug. 17. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért is szeretnék, mert most valami gagyit kaptam kölcsön valami IGO-val, de olyan hülyeségeket csinál, hogy borzasztó.... elvezet máshová, van, hogy fel se visz autópályára, holott akárhogy állítom be az a legrövidebb/leggyorsabb... ezért szeretnék megbízhatót, ami nem vezet körbe száz kilométereket...
2017. aug. 17. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Az iGo se rossz, csak azt is frissíteni kell ám.
2017. aug. 17. 17:28
 5/12 anonim ***** válasza:
U.i.: az iGo csak egy program, amíg a Garmin az készülék ÉS program együtt.
2017. aug. 17. 17:29
 6/12 A kérdező kommentje:
A térképek frissítve voltak rajta a legújabbra, de mégis ment össze-vissza, meg elvezetett mindig máshova. Na mindegy. Akkor ezek szerint a Garmin készülékek megbízhatóbbak.
2017. aug. 17. 17:34
 7/12 nemcso ***** válasza:

Jók a Garminok tényleg, de én hasznátam Wayteq-et is Igo Primo-val. Nem azért, de ez a magyar szoftver sokkal jobb, többet tud, mint a Garmin, TomTom szoftvere.

De mivel ez utóbbi "kézi munka", az egyszerűbben kezelhető Garmin-nak is nagy a fekhasználói köre.

2017. aug. 17. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem kb 6 éve, és tökéletes. Annyira hogy kamionozok vele.

[link]

De a gps akkor visz el rossz irányba , ha rosszul adod meg neki. A gps pont arra visz amit beadtak neki. !!!

2017. aug. 18. 06:13
 9/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem Garmin nüvi 56LM van, egyszer sem csalódtam benne, megvan kb. 2 éve, bár az akksija nem igazán jó már, de mindig pontosan vitt mindenhová. Persze mindenben vannak hibák. A Garminnal igaz, hogy sok mindent nem tudsz csinálni és szokni kell, mert más, mint az IGO-s GPS-ek, de hamar talál jelet, nem veszíti el. Nekem amúgy 2 bajom van csak vele, amit már ugyan megszoktam, csak nem értem. Lassú a készülék és a térképet nem tudod úgy ujjal mozgatni, mint IGO-n.
2017. aug. 19. 10:29
 10/12 A kérdező kommentje:

"ha rosszul adod meg neki."

Egyszerű volt a képlet. Olaszországből jöttünk volna haza, az pedig jó pár km autópálya, fizető kapu...stb... ezek mind be voltak állítva, mégse vitt autópályára, hanem országúton kikerülte, pedig se dugó, se semmi nem volt. Egyszerűen levezetett róla, mi meg azt hittük jó irányt mutat, holott csak mennünk kellett volna tovább a pályán. Odafelé meg teljesen jól vitt, végig a pályán.

2017. aug. 20. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!