Pszicho88 kérdése:
Milyen GPS -t ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nagyjából olyan 30-40 ezer Ft- ig szeretnék venni GPS -t, Magyarországi használatra. Meddig vannak ezek frissítve?
Mennyibe kerül egy frissítés rájuk?
2016. ápr. 7. 22:08
1/4 A kérdező kommentje:
Garmin Nüvi -ből melyik számút ajánlanátok?
Van e valakinek ilyen és milyenek a tapasztalatai róla?
2016. ápr. 8. 10:04
2/4 anonim válasza:
A lényeg az, hogy korlátéan lehessen frissíteni a térképét ingyen. Ha nem tudod fissíteni, az baj, ne vegyél olyat.
Garmin Nüviből azt javaslom, ami "LM" típusjelzésű. Az LM az élettartam alatti ingyenes frissítést jelenti.
Én nemrég vettem Garmin Nüvi 56 LM-et kb. 40 ezerér, nekem tetszik. Teljes Európa térkép van rajt korlátlan frissítéssel. Ha csak azt nézed, hogy 30 ezer egy térkép frissítés vásárlás, ahhoz képest teljesen jó.
3/4 anonim válasza:
Ja igen; a lényeg: ingyen, évente 4x lehet a Nüvi LM-et frissíteni. Alapvetően nicns vele bajom, annyi, hogy még így is akadt pár út, ami még nem volt rajt. De hát majd rajt lesz, 1x... :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2016. ápr. 20. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!