Huawei P8 LITE-ra működő GPS-t?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok egy jól működő igo-t esetleg Nextgen-t ami kompatibilis vele? Jelenleg Android 6.0 van a telomon.2017. júl. 29. 21:41
1/6 anonim válasza:
Sygick ami működik offlinen...én úgy tudom hogy ő az jó.
2/6 anonim válasza:
Próbáld ki ezt, én már régen ezt használom, nagyon bevált:
Ha az útvonalat net eléréssel tervezed, akkor a forgalmi infókat is felhasználja a számításnál.
3/6 anonim válasza:
Nekem offline a [link] vált be. Előre le tudod tölteni azt az országot, ami érdekel és utána teljesen letiltható az adatforgalom, hogy még véletlenül se használja. A térképállomány pedig ugyan az mögötte, mint a legtöbb autós navigációban (csak itt ingyen frissíthető :))
5/6 anonim válasza:
#3 vagyok. Ha van adatforgalom, akkor a Google Maps a legjobb, ez szerintem sem kérdés. De ha offline kell használni már be kell jelentkezni és nekem személy szerint azonnal duplájára nő az akkufogyasztás, ha ezt megteszem. Szintén Android 6.0, bár más telefon.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tesztelgetem amiket eddig javasoltatok! Nekem offline a jó mert nincs előfizetésem.:S Nekem Magyarországon bőven elég.
2017. aug. 2. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!