Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Huawei P8 LITE-ra működő GPS-t?

Huawei P8 LITE-ra működő GPS-t?

Figyelt kérdés
Ajánlanátok egy jól működő igo-t esetleg Nextgen-t ami kompatibilis vele? Jelenleg Android 6.0 van a telomon.
2017. júl. 29. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Sygick ami működik offlinen...én úgy tudom hogy ő az jó.
2017. júl. 29. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt, én már régen ezt használom, nagyon bevált:

[link]

Ha az útvonalat net eléréssel tervezed, akkor a forgalmi infókat is felhasználja a számításnál.

2017. júl. 29. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem offline a [link] vált be. Előre le tudod tölteni azt az országot, ami érdekel és utána teljesen letiltható az adatforgalom, hogy még véletlenül se használja. A térképállomány pedig ugyan az mögötte, mint a legtöbb autós navigációban (csak itt ingyen frissíthető :))
2017. júl. 31. 21:55
 4/6 Execlor válasza:
Google maps
2017. aug. 1. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Ha van adatforgalom, akkor a Google Maps a legjobb, ez szerintem sem kérdés. De ha offline kell használni már be kell jelentkezni és nekem személy szerint azonnal duplájára nő az akkufogyasztás, ha ezt megteszem. Szintén Android 6.0, bár más telefon.
2017. aug. 2. 01:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tesztelgetem amiket eddig javasoltatok! Nekem offline a jó mert nincs előfizetésem.:S Nekem Magyarországon bőven elég.
2017. aug. 2. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!