Létezik olyan app vagy program, amely logikusan rak össze
több címhez útvonalat?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit (nem kicsit) idiótán fogalmaztam meg mit is szeretnék.
Olyan terméket keresek, amibe ha beírok mondjuk 50 címet, akkor megtervezi a leglogikusabb útvonalat, tehát nem az én sorrendem lesz a mérvadó. Mint pl a futároknál.
2017. jún. 9. 23:57
1/9 anonim válasza:
Ha jól értem,egy új pizzafutárral állunk szemben :D
Hát,az iGo-nak van olyan beállítása,hogy több cím van az útvonalban,de hogy logikisan...
2017. jún. 10. 00:57
2/9 anonim válasza:
Az igo legtöbb verziója tud optimalizálni útvonalat.
2017. jún. 10. 08:00
3/9 A kérdező kommentje:
Még, ha pizzafutár lennék.. postás.. külterületen a tanyavilágban.. robogóval. Szóval mielőtt elkezdem a melót szeretném megkeresni a legrövidebb útvonalakat, hogy ne kelljen teljesen feleslegesen minden dűlőt/dőlőt bejárni.
2017. jún. 10. 11:08
4/9 nemcso válasza:
Nem tudom, hogy van-e olyan navigáció, melynek térképállománya ismer minden dűlőt/földutat. 🤔
2017. jún. 10. 12:40
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan is jó lenne, amibe esetleg én beírom, hogy Pista bà háza és megjegyzi a koordinátákat.
2017. jún. 10. 12:49
6/9 anonim válasza:
Tavaly még én is postás(csomagos)voltam,egy Wayteq GPS-el és Igo Primoval,én 80+ címet is beírtam,van benne útvonal optimalizálás és bármilyen címet bármilyen néven el lehet menteni a "kedvencek" mappába.
Én városban használtam,nem tudom hogy a tanyavilág és a földutak mennyire pontosan vannak feldolgozva de ha egyszer már odataláltál akkor azt a koordinátát is el lehet menteni a puszta közepén.Amúgy meg ha GPS-el akarsz robogózni akkor azzal is kell számolnod hogy max.3-4-5 órát bírnak ki töltés nélkül,rá kellene kötni valahogy a robogó töltésére.
2017. jún. 10. 13:28
7/9 anonim válasza:
Én is postás voltam, csak csomagos, értem a problémád de annyi cimet begépelni nem kevés idö...nem tanítottak be a járásodra. Amugy az igonak van olyan funkciója amit te keresel de sokszor beszivatott így is csomagozás közben, de robogón nincs szivargyujtó nem tudom ennyi címet kibir e powerbankkal.
2017. jún. 12. 21:40
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem használnám folyamatosan, csak mint egy támpontként, hogy merre érdemes menni. Kb.12 dűlő van, azoknak egy része zsákutca, de van ami egymásba átjárható. Tehát csak ezért gondoltam, hogy jó lenne valami.. na meg azért, mert eltévedni az erdőben nem vicces annyira..
2017. jún. 14. 07:01
9/9 anonim válasza:
Igo 8 vagy Primo is alkalmas erre. De oda kell rá figyelni,mert gyakran bődületes hülyeségeket ír,pl utál visszafordítani egy úton hiába látod a másik címet szemmel is ,de inkább bevisz háztömbök közti keringőbe ahelyett hogy 2 mp alatt visszafordulnál,de ha ezt kitanulod akkor ad egy jó alapot. Kedvencek közé meg koordinátákat is meg lehet adni,aztán nem kell bepötyögni minden nap ugyanazt csak betallózni a könyvtárból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!