Bluetooth billentyűzet, amely IOS és Android esetén is egyaránt jó és kompatibilis? (ha nincs ilyen, külön-külön érdekelne, de ekkor főleg IOS esetén).
Figyelt kérdés
Olyan (vagy hasonló) legyen, mint asztali számítógép billentyűzete, jól működjön, karaktereket ne ismételgessen, egy töltéssel sokáig bírja, kényelmesen lehessen rajta írni, semmi speciális funkcionalitás nem kell.
Nem tudom: Bluetooth IOS és Android esetén mennyire tér el, ilyen téren mekkora a kompatibilitás.
#billentyűzet #mobiltelefon #Android #bluetooth #okostelefon #iPhone #IOS #bluetooth program #bluetooth billentyűzet
2016. máj. 26. 15:07
1/3 anonim válasza:
Az Apple vezeték-nélküli billentyűzete teljesen megfelel erre a célra... Nekem az van kicsi kompakt elemes de lehet hozza töltőt venni. Szerintem tökéletes
2/3 A kérdező kommentje:
Annak az árával van baj. :-)
2016. jún. 10. 15:21
3/3 anonim válasza:
Ja értem :)
Nézz körül esetleg jófogáson, vagy almapiacon vagy használt almás csoportokban Facebookon. Viszont csak személyesen vedd át és próbáld ki, nem bánod meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!