Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Navon vagy Tomtom? Nagyon...

Navon vagy Tomtom? Nagyon kéne egy kis segítség.

Figyelt kérdés
Szóval nem vagyok jártas ebben a témában.Az a helyzet,hogy mind a kettőröl olvastam rosszat is meg jót is!Max. 40-50 ezerért szeretnénk.Költözünk ki németbe,ezért olyan kéne amit egyszerű kezelni,egész európa térkép benne van.Meg még pár hasznos dologgal van felszerelve :) Szóval nektek melyik vált be?Előre is köszönöm a válaszotokat!
2017. márc. 5. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem bármelyik jó lenne ezek közül (van 3 másik, de egyik se ez), a TomTom-hoz van/jár/megvásárolható térképfrissítés, a Navonhoz változattól függően lehetséges ez.
2017. márc. 5. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

höhö egyértelmű Tomtom.

Én próbálgattam a navon-t és max akkor használnám ha hozzám vágnák, kb. kis polski versus s osztály mercedes a navon vs. tomtom.

Nekem volt egy tomtom, nagyon tetszett, és most is azt vettem, és van neten egy jó kis program amivel lehet frissíteni.

Szóval egyértelmű tomtom, és jobban is néz ki, jobb a szoftver sokkal mint a navon-ban. CSak hát drágább mint a navon.

Tomtom.

2017. márc. 5. 19:42
 3/3 Lájsz ***** válasza:
Mobilkészülékek szervízelésével foglalkozom,így gyakorlatilag folyamatosan érkezik hozzák minden márka minden képviselője. A tomtom még annyira nem ismert a telefonjairól nálunk,de a navonnál garantáltan jobb. Navonhoz nem kapható semmilyen alkatrész,akku is csak elvétve,a szoftvertámogatás pedig egy vicc. Szakmámból adódóan rengeteg mentett romom van,viszont a navon készülékek feléhez még én sem tudok szoftvert biztosítani,mint ahogy mások sem sajnos.
2017. márc. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!