Több éve megváltozott az utcánk neve, de a navigációs szoftverekben még mindig a régi, de miért?
Figyelt kérdés
Jómagam igo szülinappot használok, de próbáltam már más play áruházból letölthetőt is, ott is mèg a règi, de ha netről rendelek valamit, ott is a règit kell megadni mert nem talál ide a futár.2017. febr. 12. 10:55
1/4 anonim válasza:
Szar ügy, itt ugyanez van, csak a számozás rossz a navikban, így a futár nem talál ide, mert azt hiszi, ez már egy másik utca. A Google Maps-nek már fél éve jeleztem, de nem történt semmi, szerintem hasonló sikerrel járnék más navis cégeknél is.
2/4 A kérdező kommentje:
Unokatestvèremnek fizetős igo van, de az övèben is mèg a règi az utcánk neve. A googleben meg az utcánk vègèn lèvő kis utcát amihez azthiszem nem is tartozik ház, na azt írták át arra a nèvre ami most a mi utcánk neve.
2017. febr. 12. 11:33
3/4 anonim válasza:
Keresd meg a térképkészítő cégek hibabejelentését és add meg nekik. Mást nem tehetsz.
4/4 nemcso válasza:
Ha jelzed a változást, ők utánanéznek és lehet, hogy a következő térkép frissítésben (negyedévente) már benne is lesz. Én már jeleztem olyat, hogy utcánk forgalmi rendje változott és módosították is a következő térképnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!