Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megváltozott a telefonomon a...

Megváltozott a telefonomon a háttérkép, magátol!?

Figyelt kérdés
Miután anyukám elment, reggel én még telefonztam. Utána elmentünk suliba tesómmal. Én értem haza először leültem telefonozni. Hazaért a tesóm. Egy pillanatra leraktam a telefont, de mikor újra a kezembe vettem már teljesen más volt a háttér! Ráadásul egy olyan kép amit még sehol se láttam. A telefonon es az SD kártyán se volt rajta.. Senkinek nem volt alkalma átváltoztatni, ráadásul a telefon le is volt jelszavazva..

#telefon #háttérkép #Nagyonkripi
2016. júl. 9. 15:31
 1/6 anonim válasza:
100%
SZELLEMEEEEEEEK !!!
2016. júl. 9. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam!!!!
2016. júl. 9. 15:40
 3/6 anonim válasza:
Be vagy állva báttya...
2016. júl. 9. 15:41
 4/6 anonim válasza:
100%
Már megúnta a régit
2016. júl. 9. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
kell a változatosság
2016. júl. 9. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok beállva.

Nem unta meg a régit..

A változatosságát a saját telefonomnak meg nekem kéne eldöntenem, nem a telfonnak xd

Ha valakit érdekel, akkor egy olyan képre változtatta meg, hogy van egy ajtó előtte meg egy asztal meg padok.. Krvára para volt..

2016. júl. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!