Hogy találhatnak rám?
A tabletemen bekapcsoltam a helymeghatározást. Szerintem ez csak akkor működik ha nethez vagyok csatlakozva.
Ha valaki meg akar találni, akkor milyen információkkal kell rendelkeznie? (Pl. A készülék gyári számát kell tudnia, vagy mit?)
Nem erre gondoltam.
Hanem hogyha viszem magammal valahova a tabletet, és valaki tdni szeretné, hogy hol tartózkodom éppen, akkor hogy tudja kideríteni? Nincs valami program erre?
Köszönöm!
Én inkább olyasmire gondolok, mint pl a filmekben amikor valakinek lenyomozzák a mobilját, és megtudják hogy hol tartozkodik jelenleg. Ez lehetséges tabletnél is?
Tehát ha elvesznék, és velem van a tablet, amin be van kapcsolva a helymeghatározás és internethez is csatlakozva vagyok wifin keresztül, akkor meg tudnak találni? Ha igen, hogyan?
A felhasználóneveddel, jelszavaddal, meg lehet nézni, próbáld ki:
"Ha valaki meg akar találni, akkor milyen információkkal kell rendelkeznie?"
Név, utca/házszám, több nem kell.
A kémfilmekkel szemben a valóságban nem két kattintás egy eszköz felderítése, sok dolognak kell együtt állnia és a te tudatos felhasználói tevékenységed is kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!