Androidos telefonra, melyik a legjobb navigáció, érdemes-e megvenni a sygic-et?
Ez jó volt... :D
De én is használom, szerintem is jó.
Hello!
Én ajánlom az ingyenes Waze-t. Elsőre ijesztő lehet, hogy online, és netről tölt le mindig mindent, de alig forgalmaz, 32/32-re korlátozott nettel is megy simán, és tényleg jó. Két hátrányát fedeztem fel eddig, az egyik, hogy nem lehet benne kikapcsolni a komppal tervezést (Hollandiában szívatott meg egyszer, 10 km-es kerülőt kellett tennem, mert komppal akart átvinni egy csatornán), a másik, hogy nem túl részletes a sávasszisztense. Viszont nem foglal gigabyte-okat a telefonomon, mindig naprakész a térkép, nagyon sok forgalmi adatot figyelembe vesz, tényleg jól tervez.
Biztonsági okokból fent van egy "kikölcsönzött" iGo is a telefonomon, kicsit robosztusabb, kicsit több mindent lehet beállítani, de még sosem fordult elő, hogy a Waze helyett azt kellett volna elővennem. :)
offline ingyenesek (szerintem beváltak): mapfactor, here
amúgy megéri a sygic az árát...
...de az igo is :D
Here, Waze, sygic és iGO is teljesen jól használható kis navi-térkép.
Én első sorban főleg iGO-t és Sygicet tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!