Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Melyik gps-t érdemes letölteni...

Melyik gps-t érdemes letölteni androidra?

Figyelt kérdés

Vettem egy 7"-os tablettet és arra szeretnék gps/navigáciot rárakni ugyanis gyakran járok ki külfödre. Én az IGO-t néztem ki,csak az a bajom hogy melyiket töltsem annyi primo van a neten.Melyik a legfrísebb? Esetleg van olyan is ami utcaneveket mond?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jún. 6. 08:25
 1/4 anonim válasza:

7" nem sok kicsit gps-nek. Nekem is van egy hetes tabletem, és egyszer rákényszerültem, hogy azt használjam navigációnak. Az üvegen nagyon zavaró volt, aztán le tettem a műszerfal középkonzolára, akkor meg nagyon le kellett nézni.

HA eredeti szoftvert szeretnél, akkor pont lekésted az IGO 10 napos ingyenes letöltési időszakát. :P

Én használtam IGO primot, és őszintén nagyon zavart az a tengernyi felesleges sallang amit beleépítettek.

Én most a Sygic nevű csodát használom. Nagyon egyszerű használni, a térképeket a programon belül tudod telepíteni (csak wifi kell), és nagyon szép a felülete. Gyengébb tableteken, és telefonokon is nagyon simán fut. A próba verzió ingyen leszedhető a Play áruházból, és ha megtetszett meg léehet venni a teljeset. (Természetesen kis millió helyen fent van a neten a tört változata is, ha nem akarod megtisztelni a fejlesztőket azzal, hogy fizetsz a munkájukért.

Én rábíztam magam, a megvételt követő nap reggel 0km teszttel indultam el vele Krakkóba, és hiba nélkül elvezetett a célhoz.

Androidra még gyakran használt program a Navigon. Szintén nagyon egyszerű, és sallangmentes, de szerintem csúnya. A stabilitásával sincs gond, legalábbis én nem tapasztaltam. De ez ugyebár csak az én véleményem.

Sok sikert a választáshoz, Jó utat!

2015. jún. 10. 00:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! Az Igo 10 napos SzülinApp megvan de csak Magyarország van benne nekem meg kellene Ausztria meg Németország. A Sygic tényleg jó kiprobáltam a 7 napos probaverziot csak már lejárt :( Nem tudod hogy hol lehet törtbe letölteni mert én már mindenhol kerestem.

Tablettem típusa: Samsung Galaxy Tab3 7" (T113)

2015. jún. 13. 22:16
 3/4 anonim válasza:

én a Here Drive-ot ajánlom, a NOKIA feljesztése volt, és nagyon jól megcsinálták.

hangos navigáció is van benne

2015. jún. 16. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz az infot szerintem ki is probálom,és még offline is megy,csodás
2015. jún. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!