Miért nem látja a telefonom a műholdat - gyors segítség?
Figyelt kérdés
Régi (elég kis méretű) telefonom újra elővettem, az igo tökéletesen megy még mindig rajta, szuperül látja a műholdakat. Az új, Concorde 6500-asom viszont a kijelző nagysága miatt sokkal jobb lenne, azon is igo van, de nem sokra megyek vele, nem látja a műholdakat. Ötlet? Köszi2016. febr. 28. 17:44
1/5 A kérdező kommentje:
Az előbb találtam egy kommentet a múltból, az mtk engineering mode progit ajánlotta a playstore-ból. Letöltöttem, megcsináltam amit olvastam - és egy darab műholdat sem lát a telefonom!! Most mit kell csinálnom? Holnap használnom kell a gps-t.
2016. febr. 28. 18:14
2/5 anonim válasza:
Tedd fel ezt:
Ha van net a készüléken, segít karban tartani az a-gps adatokat. És ugye nerm a pincében akarsz hidegindításból pozicionálni?
3/5 A kérdező kommentje:
Már vissza is értem - hát nem az új telefonomnak köszönhetően. A fenti, ajánlott progit még tegnap feltettem - semmit nem javított a helyzeten. Szóval megcsináltam a mai utat a régi telefonommal, 2014-es igo-val. Hát, nem volt tökéletes, de megvagyunk. Mindenkinek szép napot. (De még mindig jöhetnek az ötletek!!)
2016. febr. 29. 12:45
4/5 A kérdező kommentje:
Ja, nincs net a telefonomon. Elfelejtettem válaszolni a kérdésre
2016. febr. 29. 12:45
5/5 anonim válasza:
GPS van benne?
A mobiltelók navigációs érzékelője kisebb teljesítményű, mint a kifejezetten útvonaltervezésre szolgáló eszközök.
Megtalálják a holdakat, de sokkal lassabban. Némi mobiladat forgalom felhasználásával a folyamat felgyorsul. Nem kell ugyanis az összeset nem kell így végigpásztáznia, hanem csak az adott helyen és időszakban elérhetőeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!