Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Miert nem csinálja ezt?

Timea270 kérdése:

Miert nem csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy ász informatikábol de érdekelne hogy miért nem adja vissza a tabletem a MB-t ? Ha letörőltem egy játékot (vénetlenül) és vissza akartam telepíteni de az irta ki hogy a tárhely megtelt! De mitől nem értem latöröltem képeket is stb de nem lehet több MB. Ugy tudtam hogyha valamit telepitunk értelemszerüel MB-t fogyaszt de ha kitöröljük akkor vissza adja a MB-t . Miéet nem csinálja ezt nálam? (Tablet Alview H7)

2016. febr. 13. 21:02
 1/4 anonim válasza:
Próbáld meg kalapáccsal formatálni a memóriát!
2016. febr. 13. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Jo ötlet! Egyszer annyira felmérgelődök hogy muszáj lessz rászánjam magam! XD ( e,felejtettem odairni hogy rossz téméhoz irtam a kárdésemet)
2016. febr. 13. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Törlésnél ( nem takarításnál) csak a fájl címét törli a gép. Ezzel az ő részéről már meg van oldva a kérdés. Viszont a maradék szmötyi továbbra is foglalja a helyet.
2016. febr. 13. 22:41
 4/4 vatafak ***** válasza:
ráadásul ha a kártyáról törölsz valamit attól nem lesz hely a belső memóriában.ott csinálj helyet
2016. febr. 13. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!