A Sygic nevű program miért nem megy Windows Phone-on?
Nem olyan rég frissítették a programot (12.10), és azóta nem akar működni. Ha elindítanám a programot, akkor behozza a Sygic logóját egy fekete háttérrel, aztán kidob a telefon a főképernyőre..
Ez a telefon hibája lehet, vagy a frissítésnél rontottak el valamit a fejlesztők?
Úgy tudom, hogy WP-n megszűnt az az alkalmazás.
Az előbb akartam megnézni a hivatalos oldalukat, de azt se hozta be. Szerintem megszűntek, vagy nem tudom.
A Windows 10 miatt van az.(Hogy a Here nem érhető el) A Nokia eladta a Here térképet valamelyik autó gyártónak azt hiszem wolksvagen, vagy többnek. Bár azt mondták, hogy a here maps valamikor elérhető lesz a áruházban. Csak valamilyen "hiba" okán nem tudják még megoldani. (Ne kérdezd, hogy mi az az úgynevezett "hiba" ami akadályozza őket.)
De az ms tudtommal csinált egy saját térkép alkalmazást. Simán Térkép névvel.
Elöző vagyok: valamit még kihagytam
Akinek wp 8.1 van a telefonján és frissít 10-re, annak megmarad a hare maps és tovább is használhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!