Nokia Lumia 625-re valahogy fel lehet telepíteni az ingyenes HERE Drive+ alkalmazást? Sehogy sem jöttem rá, voltam már a vodafone-ba feltenni ezt a kérdést de nem tudtak segíteni, érdeklődtem LUMIA-s haveroknál azok sem tudtak. Bővebben lenn.
Figyelt kérdés
Szóval van egy Lumia 625 készülékem. 2 éve megvan, működik is szuperül. Gyárilag rajt volt a HERE Drive+. Azért állítottam vissza a telót gyárira, mert 2 éve nem volt, volt már rajt sok szemét, és gondoltma mi baj lehet, sokan ajánlották is hogy 1-2 évente ők is szokták. Minden alkalmazást megtaláltam 5 perc alatt az áruházba amit eddig használtam, kivéve a HERE Drive+ -t. A tlefonomon sincs fenn, az áruházban sem találom...:( Imádom ezt a gps-t, mindenhova elvitt gond nélkül, és hétvégém szükségem is lenne rá. Ötletek esetleg ?:)2015. nov. 11. 21:23
1/1 DjImipapa válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!